Susține Campania Bucurie cu o Jucărie

BGS  împreună cu partenerii săi te invită duminică, 8 decembrie 2013, la Hard Rock Cafe, la primul concert din România la care biletul de intrare este o jucărie. Ştefan Stan şi câțiva copii de la Next Star îţi vor oferi o seară memorabilă, iar tu, cu o simplă jucărie, vei putea aduce bucurie în suflet și luminițe în ochii unui copil. 

afis_bucurie_cu_o_jucarie_

Când am citit comunicatul de presă al Campaniei BGS, Bucurie cu o jucărie, m-au podidit lacrimile la gândul că în România sunt 65.000 de copii abandonați. Probabil că sunt chiar mai mulți, acestea sunt datele statistice, dar cu siguranță, sunt mult mai mulți. Mi-am amintit și de bebelușii abandonați pe care i-am văzut în maternitate atunci când am născut, și pe care-i îngrijeau asistentele și medicii ca și când ar fi fost ai lor. Și iar am început să plâng, ca și atunci când mergeam la salonul nou-născuților și îi vedeam acolo, mici și neajutorați, singuri, părăsiți din prima zi a vieții lor de către cei care ar fi trebuit să-i copleșească cu iubire.

Și nu vreau să dau frâu liber tristeții care m-a cuprins citind aceste date și imaginându-mi că în timp ce eu o țin în brațe pe Maia, 65.000 de copii din țara mea nu știu ce înseamnă iubirea de mamă și protecția familiei. Nu este doar trist, este sfâșietor. Vreau să vorbesc despre ce poate face fiecare dintre noi pentru ca măcar o parte dintre acești copii să-și lumineze sufletul și să zâmbească. Poate vei spune că o jucărie nu este un mare ajutor, că acești copii au nevoie de mult mai mult. Așa este, e adevărat, dar cred că merită făcut orice gest, cât de mic, dacă acesta le poate aduce zâmbetul pe buze. Chiar dacă îți pare mică și neînsemnată, o jucărie poate salva de la tristețe un suflet de copil. O jucărie, cât de mică, poate deveni centrul universului său, îl ascultă mereu și-l înțelege întotdeauna, îl mângâie și-l consolează, îl sfătuiește și-l iubește așa cum numai o jucărie poate face.

Maia are o jucărie de când avea 4 luni, iar toți prietenii noștri, colegii, vecinii, absolut toți îl cunosc pe Jeghi, elefănțelul pe care-l poartă cu ea peste tot. Nu există vacanță în care să plecăm și Jeghi să nu vină. A fost la mare, la munte, la Disneyland, cu cortul, cu avionul, cu vaporul, cu bicicleta, la shooting-urile Tabu, la filmările de la ProTv, la spital când Maia și-a spart buza … Jeghi este cel care are grijă de ea atunci când noi nu suntem în preajmă. Acum este mare, nu-l mai poartă chiar peste tot cu ea, dar în continuare este cel mai bun prieten al ei și-l iubește cu o pasiune care mă emoționează.

Cu toții am avut o jucărie preferată, cu toții știm ce fericiți eram atunci când ne jucam cu ea sau cum o strângeam în brațe atunci când eram triști. Pune-te în locul unui copil abandonat și imaginează-ți că strânge la piept jucăria ta preferată, în mod sigur îți vei simți sufletul plin de împlinire și iubire.

Vino la concert împreună cu familia ta sau cu prietenii, și aduceți fiecare o jucărie, poate fi și second-hand, dar în stare bună. Dacă aveți mai multe jucării cu care nu se mai joacă copiii voștri, nu-i bai, le puteți aduce pe toate, cu siguranță copilașii din cele două centre de plasament unde vor ajunge jucăriile de la voi, nu se vor supăra 🙂

Dacă știi sigur că poți participa la concert, confirmă pe BGS Oficial prin Join la eveniment.

Ne vedem acolo!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...