Te-ai întrebat vreodată câți pupici merită pielea ta?

O întrebare simplă adresată de Vichy România printr-o aplicație foarte simpatică pe Facebook, un concurs în care, pe lângă aflarea răspunsului, poți câștiga unul dintre cele 5o de seturi Normaderm Kiss.

Cine este Normaderm Kiss?

Știu că te-ai gândit la un nou produs, ei bine, nu este doar un produs, ci este rutina de îngrijire a tenului acneic propusă de Laboratoarele Vichy. Ținând cont că la vârsta adultă, cauzele apariției acneei sunt diferite față de cele ale pielii tinere, problemele tenului fiind agravate de factori de mediu, hormonali sau psihici, Laboratoarele Vichy au realizat un studiu exclusiv pe un eșantion de femei cu piele grasă, cu vârsta între 19 și 40 de ani. Rolul acestui studiu a fost de a demonstra că imperfecțiunile tenului au într-adevăr un impact asupra stării emoționale a femeilor, fapt ce antrenează o lipsă de încredere în sine și o degradare a interacțiunii cu cei din jur. Astfel, Vichy propune persoanelor care se confruntă cu această problemă, o rutină de îngrijire în 3 pași, Normaderm Kiss, pentru o piele care atrage totți pupicii din lume 🙂

Ce trebuie să faci?

Accesezi aplicația Vichy Kiss Booth de pe Facebook, te înscrii, apoi îți faci 3 poze cu webcam-ul sau dacă nu ai, încarci 3 poze din arhiva ta personală, ideal ar fi care imaginile alese să nu fie cu tine pe plajă, pe bicicletă, pe cal sau dansând într-un colț, la nunta prietenei tale, ci cât mai apropiate de un prim-plan, pentru că, nu-i așa, vorbim despre ten 🙂

Odată urcate, imaginile sunt dispuse sub forma unui șir de poze așa cum se obține în cabinele foto sau photo booth, de aici și numele aplicației :), de pe stradă sau de la metrou, le știți sigur. Cele 3 imagini pe care le încarci corespund celor 3 pași de îngrijire a tenului, iar tu, în aplicație, ai la dispoziție o „baghetă magică” cu ajutorul căreia îți vei transforma tenul într-un magnet de săruturi 🙂 După aplicarea celor 3 pași magici, încarci imaginile rezultate, aștepți validarea lor, iar imediat ce sunt validate, apar în galeria de imagini. Nu-ți mai rămâne decât să dai share prietenilor tăi, iar ei să te premieze cu pupici 🙂

Aplicația este activă o lună, și aici intervin eu 🙂 În fiecare săptămână, voi alege 5 căștigătoare și le voi anunța vinerea pe pagina de FB a Vichy. Sigur, sigur, sigur îmi va fi foarte greu să aleg, mai ales că aplicația este activă doar de câteva zile și sunt deja peste 100 de participante. Celelalte 3o de câștigătoare, vor fi alese prin tragere la sorți la finalul celor 4 săptămâni.

Succes și cum ar spune Maia, spuneți brânză 🙂

 

 

4 Responses to “Te-ai întrebat vreodată câți pupici merită pielea ta?

 • super! M-am inscris!

 • Madalina Zamfirache
  9 ani ago

  Mi se pare o idee minunata, la tenul meu capricios chiar ar fi nevoie de o imbunatatire pt a fi bun de sarutat deci m-am inscris si eu.
  Multumim!

 • BeautySpot
  9 ani ago

  I’m in!!In ultimul timp am tot avut probleme cu tenul asa ca as fi foarte fericita sa testez aceste produse care promit mult!

 • he-he..portrete mi-am pus si eu:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...