Ten perfect mat și catifelat

În miez de iarnă, L’Oreal Paris propune Mat’Magique, un fond de ten cu textură lejeră și finish mat, care asigură tenului protecția de care are nevoie și acoperă imperfecțiunile impecabil.

Formula noului fond de ten de la L’Oreal este bazată pe tehnologia micro-velvet: agenți ultra-fini ce asigură o acoperire perfectă și catifelată. Textura este foarte prietenoasă, cel puțin pentru mine, pentru că este sub formă de spumă aerată, foarte lejeră și ușor de aplicat. Deși asigură 12 ore de rezistență maximă, nu încarcă tenul și îl lasă să respire, dar în același timp, îl protejează. Mat’Magique costă 58 de lei și deja este disponibil în magazinele de specialitate.

mat magique black

LOrealMat Magique

Imaginea produsului, modelul rus Natasha Poly, declarată icon în septembrie de site-ul models.com, a devenit Ambasador L’Oreal anul acesta. A apărut în calendarul Pirelli 2011 realizat de Karl Lagerfeld, dar și în cel din 2012 realizat de fotograful Mario Sorrenti. A urcat pe podium pentru Chanel, Alexander McQueen, Gucci, Prada, Versace, etc., iar revista Vogue Paris a declarat-o unul dintre modelele de top ale anilor 2000.

Natasha este recunoscută pentru abilitatea fantastică de a-și schimba expresiile faciale și pentru că face acest lucru cu naturalețea unui cameleon. Admiratorii ei spun că indiferent dacă i se vede fața sau nu, este inconfundabilă datorită felului în care pășește pe podium și poza-semnătură cu care-și încheie prezentările.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...