Ti amo Italia sau noua colecție de machiaj Collistar

Vineri, 9 mai COLLISTAR  te invită în Parfumeria Douglas din Promenada Mall la o sesiune de machiaj exclusivistă cu make-up artistul international Collistar, Francesca Stefani.

Collistarpromenada

 

 

 

Text: Loredana Vătăvoiu

De cum am primit această invitație, mi-am amintit cât de fascinată eram, plimbându-mă pe străzile Romei, de toată frumusețea din jurul meu, de clădiri, de magazinele cochete, de multitudinea de turiști, de acel aer încărcat cu emoție și romantism pe care cu greu îl găsesc la noi. Cred că acesta este unul dintre motivele pentru care mă bucur tare mult să aflu de noua colecție de machiaj cu nume de film, Ti amo Italia, semnată de Antonio Marras.

În urma unui mic research, am descoperit o colecție colorată în orange și roz, creativă, plină de viață, cu ambalaje minimaliste, parcă pictate.

Brandul Collistar, pe care l-am văzut în Italia prima dată, este 100% italian, iar povestea sa începe undeva prin anul 1983. În Italia se vinde foarte bine și se găsește în parfumerii selecte, sub formă de produse de îngrijire a pielii, părului și corpului și, așa cum v-am dezvăluit deja, au o gamă variată de produse de machiaj.

Dacă vreți să descoperiți această nouă colecție venită din inima Italiei, sunteți invitate mâine la Promenada Mall să aveți parte de o experiență de machiaj unică, dăruită chiar de  Francesca Stefani, make-up artist Collistar

Enjoy!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...