Timeout

Zilele astea stau foarte prost la inspirație, legat vorbe, gânduri și întâmplări. Îmi pare că totul în jur este ca un jeleu transparent, pot să văd prin el, dar nu mă lasă să merg mai departe. Nu pot să simt frumusețea din jurul meu, o văd, dar n-o simt, așa că nu pot să o transmit mai departe către voi, cititorii mei. Sunt într-un blocaj mental. Nu pot să îl sparg deocamdată, prin urmare, am decis să nu mai scriu pe blog câteva zile. Sper din suflet să înțelegeți.

De câteva zile, mă tot simt vinovată că nu scriu, iar asta nu este ok pentru că blogul ăsta trebuie să fie fun și din plăcere, nu din obligație 🙁 Cică dacă nu scriu în fiecare zi, nu exist. Ei bine, mă scuzați, dar exist și dacă nu scriu zilnic pe blog despre nimicuri sau despre ce mi s-a întâmplat la supermarket sau dacă scriu pentru că trebuie. Exist la mine acasă în timp ce fac chestii banale precum curățenie în casă, mâncare pentru fii-mea și chec cu cacao, ud curtea, mă duc la sală, joc Monopoly cu Maia, citesc chestii pe care le păstrez pentru mine și nu le spun lumii întregi, pe blog, mă uit la desene animate, beau Mojito cu soțul meu și povestim sau pur și simplu stau.

Urați-mi deblocare ușoară, pentru că atunci când se va întâmpla, voi scrie cu aceeași plăcere și bucurie cu care am făcut-o și până acum, despre toate frumusețile care-mi ating sufletul.

Mulțumesc!

featured image

7 Responses to “Timeout

 • Sunt fix în aceeași situație. Cred că ne-a afectat valul ăsta de căldură pe toți. Am idei în metrou, îmi fac planuri pentru ce voi face când ajung acasă și când sunt aici… nimic. Fiecare zi e parcă o dimineață la mama acasă…”Mai lasă-mă 5 minute și mă trezesc…”

 • Bianca
  9 ani ago

  …chiar si cand „n-ai nimic de scris”..cuvintele tale inspira :). De exemplu Mojito asta care ma bantuie…poate sunt cam „provinciala” dar de unde se procura licoarea?? Sau cum se face dom’le?… 🙂

 • Acum ca citesc aceste randuri (chiar daca mai tarziu) incep sa ma simt mai bine. Credeam ca doar mie mi se intampla sa fiu plina de idei inspirate la primele ore ale diminetii ca mai apoi, odata ajunsa la birou, sa ma paraseasca rand pe rand gandurile bune. Ziua trece cu dorinta de a ma reintoarce acasa, plina de speranta ca imi voi gasi inspiratia asteptandu-ma in pragul casei si promitand solemn ca nu ma culc pana cand nu voi asterne pe „hartie” macar o parte din dialogul interior care m-a insotit pana la birou. Doamne ce galagioase pot fi gandurile uneori si ce greu te hotarasti sa le dai glas!

 • lilik
  9 ani ago

  Bianca, scuze pentru întârziere. Nu știu rețeta, soțul meu îl prepară, dar o să-l rog să producă 2 Mojito zilele astea și notez toate ingredientele. Te pup și mulțumesc

 • lilik
  9 ani ago

  Mulțumesc mult, Roxana. Într-un fel mă bucur că nu sunt singura, văd că și Jules a trecut pe acolo, și asta mă face să mă gândesc că planetele noastre sunt aliniate nefavorabil, dar nu poate să țină prea mult chestia asta. Din fericire, planetele se mai și mișcă 🙂

 • Bianca
  9 ani ago

  …nu este nici o problema..asept cu sufletul la gura :))…poate il vom prepara cat de curand si il vom pe bea pe terasa casutei noastre(in ideea ca vom resi sa ne mutam totusi anul acesta)…sper sa mearga si la ceas de toamna :P…

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...