Tribut lui Andy Warhol: Colecția Miss Pop de la L’Oreal Paris

Colecția Miss Pop de la L’Oreal Paris propune un look cu pleoape în nuanțe de albastru sau lila, buze oranj și unghii fucsia, corai sau turcoaz. Un tribut adus lui Andy Warhol, o explozie de energie, look-uri strălucitoare și linii sofisticate.

Barbara Palvin_miss popCombinația interesantă de culori intense și efecte grafice, vorbește despre atitudinea Pop, spiritul Pop prezent pretutindeni, celebrând libertatea, curajul și imaginația. Stilul Pop este plin de viață, nonconformist, induce o stare de bine, iar în machiajul acestei veri, propus de L’Oreal Paris, se traduce prin texturi interesante și culori vibrante. PowerPoint PresentationMie, una, îmi plac toate culorile propuse de Miss Pop, dar cum nu folosesc gloss aproape niciodată, iar de la o vreme, nu mai suport niciun fel de machiaj al pleoapelor, îmi revărs toată admirația asupra lacurilor de unghii care sunt superbe. Cel mai mult îmi place cel turcoaz, una dintre culorile mele preferate, și abia aștept să am drum printr-un magazin să-l fac al meu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...