Tricouri colorate pentru burtici vesele

Unele femei percep sarcina ca pe o boală și de cele mai multe ori, aceleași femei își acoperă corpul cu niște saci, chestiile alea nu se pot numi haine sub nicio formă. N-am înțeles niciodată de ce. În periplurile mele virtuale, am găsit un magazin cu tricouri funny pentru femeile deschise la minte și frumoase de pică. Pentru că, nu-i așa, femeile gravide sunt frumoase de pică 🙂

Și mie mi-a fost rău în timpul sarcinii, nu zic nu, dar eram fericită și mă bucuram de fiecare secundă. Și eu m-am îngrășat, dar mă vedeam minunată pentru că așa mă simțeam. În primele 2 luni, am mâncat tone de ciocolățele cu rom de doamna de la ghereta de unde mi le cumpăra soțul meu, l-a întrebat la un moment dat, dacă vrea factură, credea că le ia pentru o grădiniță 🙂 În luna a treia, aveam 5 kile în plus deja, iar medicul meu simpatic maxim mi-a spus că în ritmul ăsta, la naștere, o să am dublul greutății cu care am intrat în sarcină. De fapt, mi-a spus că o să arăt ca o elefănțică 🙂

M-am vânzolit până în ziua în care am născut. Nu mă așezam pe scaun de frică să nu mă mai pot ridica, așa că eram într-o continuă mișcare, toată ziua, nu mă opream decât seara când ajungeam acasă. Și atuuunci, Maia, drăguța de ea, începea să protesteze cu toate membrele și cu clasicul sughiț care-mi zdruncina burta vreo juma de oră, nu-i plăcea că stau răstignită-n pat, copilu’ avea nevoie de mișcare. Am născut a doua zi de Crăciun, așa că am prins și petrecerea organizată de Cațavencu, atunci Tabu era la ei, ce vremuri minunate :), și am dansat toată noaptea de mi-a sărit basca. Și purtam o rochie sau o fustă mulată, nu-mi amintesc exact. Toată sarcina nu mi-am ascuns nicio clipă burta. Am purtat rochii mulate, pantaloni strâmți, maieuri cu burta la vedere, fuste sub burtă, burta era în prim-plan, ea trebuia să fie bine, frumoasă și pusă în valoare corespunzător. Mi-a plăcut să fiu gravidă atât de tare, încât apropierea termenului mă înnebunea pur și simplu.

Din păcate, la vreme aia, deși nu a trecut chiar atât de mult de atunci, nu se găseau haine frumoase pentru burți vesele, ci doar saci de stofă în carouri, rochii largi care acoperă tot, doamnă, nu vă faceți griji, de parcă-mi făceam, și nici urmă de jeanși. Noroc că mi-a dat una dintre prietenele mele care stătea în Germania la vremea aia, 3 perechi pe care-i purtase ea în timpul sarcinii. Dacă ar fi existat mamagama.ro atunci, aș fi țopăit de bucurie.

foto

Mamagama e un boutique care face haine frumoase de maternitate. Bazele proiectului au fost puse de designer-ul Raluca Stroe. Împreună cu câțiva prieteni a reușit sa creeze o gamă de maternitate care arată bine, folosește materiale de calitate și e accesibilă, un tricou costă între 109 lei și 130 de lei. Foarte multe tricouri sunt ilustrate de artiști super-talentați din toată lumea. Peste toate astea, mai sunt și extra-delicate, și făcute dintr-un material pe bază de bambus organic, care se mulează foarte bine pe corp.

Deci, viitoare mămici, nu vă ascundeți burticile în cârpe banale, îmbrăcați-le  în culori vesele, desene și materiale moi! Bebelușul simte privirile admirative ale lu’ tati, starea de bine a lu’ mami și bucuria cu care-l poartă în burtică 🙂

 

 

4 Responses to “Tricouri colorate pentru burtici vesele

 • Bianca
  9 ani ago

  ..cat de tare…si eu am „suferit” ca nu gaseam hainute funny pentru burtica mea. Si vorbesc de acum 2 ani in urma. Tot ce gaseam erau gen sac, maro, negru sau in cel mai fericit caz un bleumarin. Parca incolteste o idee de (alt)bebe acum… :))

 • lilik
  9 ani ago

  Bianca ești curajoasă!

 • Bianca
  9 ani ago

  :))..doar ideea e…:P.

 • si eu m-am indragostit de ele and le-am descoperit..sunt mega-tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...