Ultima inovație japoneză, machiaj instant … fără machiaj

Panasonic și Kanebo Cosmetics au dezvoltat împreună o nouă opțiune pentru aparatele foto, care practic creează de la cap la coadă un machiaj perfect asortat. Mai exact, te tragi în poză așa cum te trezești de dimineață, și apoi butonezi rapid, alegi ce machiaj dorești și postezi imaginea pe facebook ca să moară de invidie toți prietenii. Conceptul original derivă din colaborarea unică dintre cele două branduri, de fapt este varianta îmbunătățită a funcției Portret Retouch deja disponibilă pentru ultimul model de cameră digitală Panasonic Lumix. Odată ce imaginea este capturată, noul Beauty Retouch Mode permite adăugarea fondului de ten, a fardurilor de pleoape, rujului și a blush-ului, nuanțele fiind inspirate de brandul Kanebo Coffret d’Or.

Noua cameră digitală Lumix DMC-FX80 permite prelucrarea separată a pielii, ochilor, buzelor și pomeților, în plus, funcția avansată Beauty Retouch Mode pune la dispoziție utilizatorului patru tipuri de machiaj recomandate de Coffret d’Or. Selectând una dintre opțiuni, ”Sweet”, “Cool”, “Celebrity” sau “Happy”, o singură apăsare de buton face posibilă generarea unei imagini în care machiajul este perfect asortat.
Nu știu dacă va fi disponibilă și în România, deși la cât de pasionați de gadgeturi sunt românii, probabil că va ajunge chiar înainte de lansarea oficială. Deocamdată, conform site-ului de pe care am preluat știrea, campania de promovare se desfășoară în Japonia, în perioada 16 februarie- 25 martie.

 

 

 

 

 

One Response to “Ultima inovație japoneză, machiaj instant … fără machiaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...