Un altfel de mulțumesc

Am pornit blogul cu inima îndoită, vă spun foarte sincer, pentru că nu-mi imaginam că cineva ar putea fi interesat de cuvintele mele. Una este să scrii pentru o revistă sau 7 reviste în același timp, și una este să scrii pe blogul personal. Aici sunt doar eu cu gândurile mele transpuse în cuvinte necăutate, sincere și câteodată, poate scrise greșit. Aici primesc feed-back imediat, iar energia cititorilor se simte chiar dacă aleg să nu comenteze. Aici aflu rapid ce anume este de interes și ce nu. Aici suntem doar noi, cei preocupați de aceleași lucruri, idei, emoții.

Dimineața, în timp ce îmi beau cafeaua, deschid blogul și mi se umple sufletul de bucurie. Simt cum emoțiile cititorilor acestui blog, emoții provocate de cuvintele mele, se întorc la mine. Și-mi dau seama că Bazavan a avut dreptate atunci când m-a încurajat să fac acest blog. Și îi mulțumesc. Și mai știu că fără susținerea constantă a câtorva oameni, nu aș fi simțit acestă bucurie. Așa că le mulțumesc, în ordinea numerelor de pe tricou, soțului meu, Adrianei și lui Theo.

Iar cititorilor mei, cu mare drag le mulțumesc prin cuvinte, dar și prin concursurile pe care le-am gândit în acest scop pentru luna decembrie. Nu fac concursurile pentru audiență, ci pur și simplu pentru că mi se pare frumos să mulțumesc atunci când primesc ceva. Așa m-a învățat mama mea. Să mulțumesc pentru tot ce primesc.

Vă mulțumesc,

 

 

 

 

 

6 Responses to “Un altfel de mulțumesc

 • Draga Lilik,

  trebuie sa recunosc ca actiunea ta cu privire la pornirea blog-ului este una admirabila. Sper ca in timp sa abordezi si domenii mixte, astfel incat sa nu dedici acest blog 100% femeilor.
  Ar fi multe lucruri de spus si/sau comentat (in sensul pozitiv), dar ma pastrez si pentru alte postari ce vor urma. Sper ca in limita timpului disponibil sa pot citi si comenta la cat mai multe postari.

  Cu mare drag,
  „Sustinatorul P8” (Platanului 8) // alias cuscru’

 • lilik
  9 ani ago

  Sustinatorul P8, m-ai dat pe spate 🙂 Am cam ramas fara cuvinte. Mersi

 • theo
  9 ani ago

  Draga Lilik,
  pana la urma important e sa crezi: in tine, in el – blogu’, in cititori, in mos Craciun, mos Nicolae si alti mosi de baza, in cuvinte, in energia lor. pana la urma, totul va fi asa cum trebuie sa fie.

 • lilik
  9 ani ago

  fairy 🙂

 • Maria
  9 ani ago

  Go Lili !!!
  Te sustinem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...