Un cadou perfect pentru viitoarele mămici: Baby Giraffe de la Oriflame

Dacă aveți vreo prietenă care se pregătește să aducă pe lume un bebeluș, un cadou potrivit ar fi produsele din gama Baby Giraffe de la Oriflame.

Deși aveam 33 de ani când am rămas gravidă, sarcina a venit peste mine pe nepregătite și într-un moment de mare durere în viața mea, așa că după ce m-am bucurat că o să fiu mamă, m-au năpădit toate fricile din lume. Una dintre ele era, dacă vă puteți imagina, cu ce o să îmbrac bietul copil. Nu știam nimic despre magazine pentru bebeluși, habar n-aveam de nimic, noroc că soacra mea mi-a adus într-o zi, 3 saci imenși de haine, doar, doar mă potolesc 🙂 Când am născut, la spital a venit colega mea de la vreme a aia, Laura Cîrnici, mămică de băiețel frumos rău de tot, și mi-a adus cadou o geantă plină de chestii pentru îngrijirea bebelușului la care, drept să vă spun, nu se gândise nimeni. Geanta conținea bețișoare pentru urechi de bebeluș, perie și pieptene pentru păruțul lui fin, forfecuță de unghiuțe-scoicuțe, prosop de baie și nu mai știu ce alte chestii. M-am bucurat atât de tare de el încât am început să și plâng. Mă înțelegeți, cred, hormonii 🙂 M-a luat apoi o frică stupidă și un sentiment de vină că nu m-am gândit la toate astea, de parcă dacă nu periam copilul pe cheliuță era cine știe ce dramă. Ăsta a fost unul dintre cele mai utile cadouri pe care le-am primit la nașterea Maiei și pentru care-i mulțumesc Laurei și acum.

Deci, dacă vreți să faceți o bucurie unei viitoare mămici panicate ca mine sau nepanicate, Oriflame are o ofertă foarte frumoasă și neutră din punct de vedere coloristic. Treaba aia cu etichetarea copiilor prin culoare mă scoate din minți, știți despre ce vorbesc: fetele poartă roz, iar băieții albastru. Ei bine, vă propun galben 🙂

Prosop de baie Baby Giraffe

Prosop de baie Baby Giraffe (70 x 70 cm, 49.99 lei) Prosop pentru baie, din bumbac 100%. Gluga drăgălaşă, cu urechi şi corniţe de girafă, transformă baia bebeluşului într-un moment foarte vesel.

Geanta compacta pentru schimbat hainele bebelusului Baby Giraffe

Geantă compactă pentru schimbat hainele bebeluşului Baby Giraffe (Dimensiuni: pliată – 29 x 17.5 x 3 cm; desfăcută – 90 x 55 cm. Preţ: 69.99 lei) Geantă compactă şi portabilă din poliester, pentru schimbat hainele bebeluşului. Are buzunar în care pot fi păstrate lucrurile necesare. Sistem inteligent de desfacere, pentru a se transforma în suport pentru schimbat. Se curăţă uşor prin ştergere.

Perie Baby Giraffe

Pieptene baby Giraffe

Set pentru păr Baby Giraffe (Dimensiuni: perie – 16.5 x 5 cm, pieptene – 16.5 x 3 cm. Preţ: 19.99 lei) Set cu pieptene şi perie, din fibre naturale moi (păr de capră), ideale pentru scalpul delicat al bebeluşilor.

Manusa de baie Baby Giraffe

Mănuşă de baie Baby Giraffe (21 x 12 cm, 16.99 lei). Mănuşă haioasă pentru baie, confecţionată din bumbac 100%. Detaliile drăgălaşe (corniţe şi urechi de girafă din poliester) transformă baia într-un moment distractiv. Aprobată CE.

 

One Response to “Un cadou perfect pentru viitoarele mămici: Baby Giraffe de la Oriflame

  • Raluca
    8 ani ago

    E intr-adevar un set foarte dragalas, asa galben-puisor. 🙂 Plus ca manusa pare buna sa te distrezi si in afara baii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...