Un nou parfum pentru femeia Dior Addict: Eau Délice

Debordând de energie, femeia Dior Addict este o frumuseţe graţioasă, cu mers de felină, cu o sclipiri sfidătoare în priviri şi cu o mutră bosumflată. Special pentru ea, Dior a creat un nou parfum cu numele seducător, Eau Délice.

DPRES_AddictEauDelice(240x350)_FR.indd

Pentru Christian Dior, scopul suprem era acela de a face femeile să fie mai frumoase şi mai fericite. Fiecare parfum al său şi fiecare creaţie vestimentară, fiecare culoare şi fiecare floare erau special alese de către couturier-perfumer pentru a le sublinia elganţa şi feminitatea. Femeia Dior este elegantă și senzuală, sofisticată și provocatoare, este sigură pe ea și pe puterea ei de seducție. La fel este și Eau Délice, un parfum proaspăt şi senzual, o explozie de tinerețe și bucuria de a trăi, ca un cocktail efervescent preparat de un barman francez, sub soarele arzător din Saint-Tropez.

AddictSenequier2013

Senzualul Eau Délice accentuează notele dulci acrişoare ale esenţei de merişor. Nota de vârf este delicată şi ascuţită în acelaşi timp, deschizându-se către o bază florală, proaspătă. Aici înfloresc esenţele nobile de Iasomie Grandiflorum din India şi Egipt, precum şi aroma extrem de rară a excepţionalului Ylang Ylang Mahoran. Pe fundal, moscul alb adaugă densitate şi distincție compoziţiei.

Cu scaunele roşii de pe terasa Sénéquier, plaja La Madrague şi străduţele înguste pline de farmec, Saint-Tropez este portul emblematic al eleganţei. Cine nu și-a dorit să ajungă măcar o dată la Saint-Tropez, și odată ajuns acolo, nu s-a lăsat impregnat cu atmosfera de legendă care înconjoară acest loc? Ce femeia care a călcat pe nisipul de acolo, nu s-a simțit precum Brigitte Bardot, sexy și adorată, liberă și lipsită de griji, dezinvoltă și plină de viață? Cine n-a băut o cafea la una dintre terasele cochete și închizând ochii pentru o clipă, a călătorit în timp, atunci când viața parcă era mai ușoară și se trăia mai frumos?

Cu părul ei blond dezordonat, eroina Dior Addict pare desprinsă din imaginile de neuitat ale filmului … Et Dieu Créa la Femme, în regia lui Roger Vadim. Asemenea personajului interpretat de Brigitte Bardot în acest film clasic, eroina Dior Addict aprinde ecranul, scuturându-se de convenţii, trăiește viaţa ca pe o joacă, mereu dezinvoltă şi autentică. Provocatoare și jucăușă, seduce și abandonează fără să stea pe gânduri, și alături de ea,  Dior Addict continuă legenda Saint Tropez.

One Response to “Un nou parfum pentru femeia Dior Addict: Eau Délice

  • Parfumul mi se pare absolut divin, plin de eleganta, cel mai mult imi place design-ul sau, ofera o imagine de superioritate si feminitate maxima, ma intreb oare cat de magic poate fi parfumul avand in vedere ca imaginea sa este asa de atractiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...