Un nou proiect PUMA The Creative Factory: Love thy Planet

Vă mai amintiți proiectul PUMA The Creative Factory, din noiembrie 2010, prin care consumatorii își puteau personaliza online perechea de pantofi dorită? Dar de ediția limitată de jachete personalizate T7 by Akcent? Ei bine, în toamna asta, PUMA își extinde povestea designului personalizat cu proiectul Love thy Planet. 

PUMA The Creative Factory – LoveThyPlanet va avea loc pe data de 25 octombrie 2012, începând cu ora 11 dimineața, fiindcă este nevoie de lumina soarelui :), în Club Oxygen, Mall Sun Plaza.

Later edit: Pentru ediția din acest an, PUMA a făcut un parteneriat cu Wildlife Works și Lumi pentru ca iubitorii produselor acestui brand să-și poată pune creativitatea și priceperea la treabă, folosind un proces revoluționar de printing pentru tricouri și genți. Pe site-ul  www.puma.com/lovethyplanet, oamenii au posibilitatea să încarce imagini cu ceea ce iubesc la planeta noastră și cu ceea ce ar vrea să conserve. Participanții vor avea ca sursă de inspirație fotografii încărcate de Alex Gâlmeanu, ambasadorul acestui eveniment, dar și de ambasadorii din celelalte țări implicate în proiect. La eveniment, participanții vor putea să printeze pe tricouri și genți una din aceste fotografii sau altele pe aceeași temă, fotografii realizate de ei sau vor putea picta direct folosind Inkodye®, produs de Lumi, un colorant-vopsea ce se activează la lumina naturală a soarelui .

Foarte tare! Fii-mea ar avea nevoie de un tricou din ăsta, la școală au ca uniformă tricouri albe, ar fi tare să-și picteze un cap de mort care se activează la soare 🙂 În mod sigur, se va scandaliza toată lumea, iar unul dintre noi va fi chemat la școală 🙂 Toate materialele necesare creației și procesului de personalizare vor fi asigurate, inclusiv tricourile PUMA Creative Factory din bumbac organic și bumbac fair-trade.

Cel mai inventiv dintre participanții la concurs, va pleca acasă cu suma de 2000 euro. Prin urmare, dacă vă bântuie spiritul creației sau știți persoane bântuite, nu trebuie să ratați o asemenea ocazie 🙂 Dacă vreți să participați, nu trebuie să faceți prea multe chestii, un mail în care vă comunicați dorința la cristinafdobrescu@gmail.com este suficient.

Have fun și succes!

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...