Vacanța poate începe: Maybelline a lansat Colorama Neon

Nu-i niciun secret că nu pot să rezist lacurilor de unghii colorate, iar când lângă cuvântul culoare apare și neon, chiar nu pot să ignor această alăturare și scriu, din nou, despre manichiură, oje și dependențe. Astăzi, Maybelline Colorama Neon.

ColoramaNeonMaybellineRelația mea cu lacurile de la Maybelline este foarte veche, încă de pe vremea când am creat oarece rumoare într-un salon specializat de manichiură, unde se folosea brandul propriu, cu nuanțe absolut minunate, pentru că de fiecare dată când mă duceam la ei, aveam în poșetă lacul meu Maybelline sau L’Oreal. Nu suportam nici atunci, așa cum nu suport nici acum, să stau cu orele să se usuce oja. Așa că, în mod declarat și pe față, îmi aduceam de acasă lacurile mele Maybelline care se uscau în maxim 5 minute.

Despre această colecție micuță de 4 nuanțe, cu nume care mai de care mai drăguțe, Orange Fix, Fuchsia Fever, Green Zing și Pink Shock, nu pot să vă spun decât că mă aruncă direct în atmosfera de vacanță, cu plaje însorite, valuri turcoaz și haine albe ce se decupează perfect pe pielea arămie. Deja-mi zumzăie-n urechi cicadele de pe plaja lui Frank Zappa, aud muzica lui Vasili și-a lui Dimitri de la Salonikios, adulmec aromele de la taverna lui Costas și îl aud pe Abe cum mă îmbie cu un frape just the way you like it, Lili, perfect for you, my dear.

Deci, dacă nu plecați încă în vacanță și mai zăboviți prin orașul gri și plin de praf, cu 8 lei puteți să vă teleportați pe orice plajă din lumea asta, căci atât costă fiecare dintre cele 4 lacuri din colecția Colorama Neon 🙂

Enjoy!

featured image

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...