Vichy a lansat Dermablend, un nou fond de ten corector

Acu o săptămână, fetele de la agenţia Deci se poate, organizatoarea evenimentului de presă despre care o să scriu mai jos, mi-au trimis pe mail un set de întrebări, iar una dintre ele era tananam… ce vedetă ţi-ar plăcea să fii? Primul meu gând a fost … niciuna. Apoi m-am hotărât să fiu sinceră şi am răspuns. James Hetfield. De la Metallica. Solistul. Am dat send şi gata. Mi-am dat seama ulterior că era bine să mă identific cu o vedetă feminină, dar să fie al naibii dacă m-aş identifica cu vreuna. Sunt happy cu mine şi mândră tot de mine, mai exact pentru mine sunt o vedetă 🙂

Ieri, Vichy a lansat un nou fond de ten corector, DERMABLEND, creat de dermatologul american N. Craigs Roberts pentru soția lui care suferea de vitiligo la nivelul feței (depigmentare a pielii). După cum se ştie, în general, fondul de ten corector are o textură compactă, grea care transformă machiajul de cele mai multe ori, într-o mască. Eu una nu folosesc corector pentru cearcăne tocmai din acest motiv, mi se pare că accentuează ridurile fine de sub ochi.

Dermablend are o textură fluidă, dar nu face deloc rabat la gradul de acoperire, astfel defectele ușoare și moderate ale tenului – acnee, cearcăne, pete pigmentare, cuperoză sau cicatrice, sunt acoperite cu mare succes. Conţine 25% pigmenţi corectori, adică de două ori mai mult decât un fond de ten clasic şi rezistă timp de 16 ore.  Se aplică foarte uşor, eu fac treaba asta cu degetele şi tapotez uşor, aşa cum m-a învăţat Tase. Un alt mare avantaj al acestui fond de ten corector este gradul ridicat de protecție solară pe care îl asigură (SPF35 – datorată în exclusivitate filtrelor minerale), prin urmare, nu trebuie să aplici o cremă cu factor de protecţie solară, este suficient fondul de ten. Chiar şi iarna, da, insist.

Evenimentul imaginat de echipele reunite, Deci se poate şi Vichy, a fost foarte frumos, extrem de amuzant şi deloc plictisitor. Prezentarea produsului scurtă şi la obiect, fără tirade lungi şi inutile, o armată de make- artiştii care abia aştepta să ne arate cum se aşează produsul pe piele, hair-style-işti răbdători şi veselie cât cuprinde.

În studioul fotografului Alex Gâlmeanu, fetele de beauty din presă s-au transformat fiecare după dorinţă, evident cu ajutorul stiliştilor de mai sus. Eu fiind blocată în concertele Metallica şi având-ul pe James în căpuţ, mi-a luat ceva timp să decid în ce direcţie să merg.

Peruci, slavă domnului, erau destule, blonde, brune, roşii, scurte, lungi, buclate. Tase abia aştepta să mă machieze, iar eu insistam să rămân blocată în proiect. Finally, am decis. Dar nu înainte de a mă îndesa cu bunătăţile de fursecuri cu lavandă, migdale şi tot felul de seminţe pregătite special pentru noi, vedetele 🙂

Iată-mă deci, brunetă cu părul lung până la mijloc, şi gândindu-mă la un personaj ceva între Belluci şi Angelina. Dacă e bal, bal să fie. Din păcate, după ce mi-am pus peruca a rezultat Morticia din Familia Adams. Să vă arăt şi poza? Nu ştiu ce să zic… Bine, hai…

În general, nu mă simt deloc relaxată în faţa aparatului de fotografiat, dar Alex Gâlmeanu a reuşit să mă facă să râd şi să nu stau împăiată excesiv. Tot uşor împăiată sunt în poze, dar asta e, nu am stofă de vedetă şi gata. Mi-am scos pârleala totuşi, pentru că după experienţa traumatizantă de mai sus, mi-am aruncat peruca dark şi l-am rugat pe Alex să mă imortalizeze în starea mea naturală. Şi iată ce a ieşit. Eu zic că mult mai bine decât mixul bellucianoangelinesc 🙂

Trebuie să vă spun că m-am dus să-mi iau copilul de la şcoală machiată ca în fotografia de mai sus, iar dna. secretară nu m-a recunoscut, deşi am stat multe zile prin biroul dumneaei atunci când am transferat copilul personal de la şcoala privată la cea de stat la care este acum, chestie despre care poate o să scriu la un moment dat. Maia m-a întrebat admirativ unde mergem şi când i-am spus că acasă, a fost  total dezamăgită şi mi-a zis indignată … atunci, de ce te-ai machiat aşa mult !? 🙂

Concluzie:

Mor după evenimentele de tipul ăsta, fără prezentări interminabile, ppt-uri, video proiectoare şi alte chestii plictisitoare. După un astfel de eveniment feed-back-ul este la fel de plictisit, sec, de cele mai multe ori cu copy şi paste din comunicatul de presă, iar jurnaliştii trebuie înţeleşi, nici nu sunt de blamat.

Un eveniment trebuie să inspire, dacă vorbeşte cineva acolo, trebuie să spună lucruri interesante, nu chestii pe care le găseşti şi în comunicatul de presă de pe CD, şi mai ales, produsul cosmetic lansat trebuie atins, simţit, mirosit, explicat, povestit, şi în final, înţeles,. Şi aici mă refer şi la cei care-l prezintă, nu doar la jurnalişti. De cele mai multe ori, „prezentatorii” imprimă starea lor produsului despre care vorbesc, iar percepţia noastră, a jurnaliştilor de beauty, este cumva dictată de ceea ce simte şi înţelege vorbitorul.

Daaar… lansarea Dermablend, din punctul de vedere al jurnalistului de beauty, adică al meu, a fost un succes, prin urmare, felicitări celor 2 echipe, Deci se poate şi Vichy. Şi mulţumesc pentru această zi frumoasă, amuzantă şi plină de energie pozitivă.

 

 

6 Responses to “Vichy a lansat Dermablend, un nou fond de ten corector

 • Chiar imi place rezultatul! Stii cumva ce nuanta a fost folosita? Intreb pentru ca si tenul meu e cam tot atat de pal. In plus, trebuie sa spun ca-ti vine mult mai bine culoarea parului tau. Ce vreau sa te mai intreb este daca stii cum poate fi testat produsul.
  Sa ai o zi frumoasa!

 • lilik
  10 ani ago

  Multumesc. Si mie imi place mai mult, mult mai mult de fapt, nuanta parului meu. De vopsit m-a vopsit altcineva si habar n-am ce a folosit, stiu ca a amestecat cateva culori ca sa iasa asa. Daca vrei, iti spun unde am fost. Daca vorbesti despre Dermablend, cred ca poti sa-l testezi in farmacii, acolo se gasesc produsele Vichy. Te mai astept pe aici:)

 • Cristina
  10 ani ago

  Daca ai tenul deschis iti recomand sa incerci 25. Nuanta 35 e deja un pic rosiatica. Eu il folosesc deja de 4 ani chiar daca abia acum s a lansat in Romania,are acoperire buna, dar incarca mult tenul. Am descoperit recent fondurile de ten de la Mac, nu se compara cu Vichy, sunt de o calitate excelenta, chiar daca sunt un pic mai scumpe.

 • lilik
  10 ani ago

  Miki, cred ca vrei sa stii nuanta fondului de ten folosit de Tase 🙂 M-a luat valul cu culoarea parului, scuze. Tase mi-a recomandat nuanta 15 pentru ca am tenul foarte deschis. Scuze din nou si sper ca ti-am fost de folos.

 • Macke
  10 ani ago

  Ce sa mai zic mai Liliko, m-ai cam dat gramada pe spate cu „mixul bellucianoangelinesc” . i-am trimis articolul si lui sor-mea, sa citesca si ea ce mare jurnalista esti . inca astept sa te vad live, ca de poze m-am cam saturat, mai ales de poze de astea cu peruci. da un semn de viata, nu neaparat acu (zilele astea) ca e cam urata situatie la noi aici in sud, dar poate la primavara reusim si noi sa ne vedem. te pup.

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...