Vitamine masticabile pentru copii

Pentru familia noastră, farmaciile Dona înseamnă începutul vieţii nostre de părinţi. Când era Maia bebeluş, doar acolo se găsea laptele praf recomandat de medicul ei, prin urmare, soţul meu era în farmacie foooaarte des, Maia fiind o mare consumatoare de lapte Topfer. Şi pentru că acest lapte, necunoscut la vremea respectivă şi blamat de majoritatea persoanelor cu care intram în contact, a fost extraordinar de bun în dezvoltarea ei, am încredere că produsele de la Dona sunt alese cu grijă. Ăsta este şi motivul pentru care o să vă spun despre un nouă gamă de produse pentru copii, Pharmanovi Kids, pe care o găsim şi în farmaciile Dona.

Compania Pharmanovi este producător al unora dintre cele mai apreciate brand-uri de suplimente alimentare (vitamine şi minerale) din Cehia şi Slovacia, special create pentru copiii de peste 3 ani. Marele avantaj al acestor „bulinuţe”, aşa cum le spune Maia, este că sunt masticabile şi au un gust plăcut, ambalajul este foarte atractiv pentru copii, şi în plus, fiecare cutie aduce cadou un magneţel super haios cu diferite animaluţe şi personaje.

Gama kids conţine Complex Echinacea cu vitamina C, un produs care ajută la întărirea sistemului imunitar al copiilor, dar are şi acţiune detoxifiantă asupra organismului şi reduce oboseala. Complex Probiotic favorizează absorbţia calciului şi a vitaminelor din grupul B( esenţiale pentru o creşterea normală a copiilor), reglează tranzitul intestinal, luptă împotriva agenţilor patogeni, reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grăsimilor şi lactozei. Este un produs care ar trebui să nu lipsească din casă, mai ales în cazul mamelor care administrează în exces antibiotice  copiilor aferenţi, uneori chir fără prescripţie medicală. Gama mai conţine Complex Calciu + vitamina D3 cu o formulă îmbunătăţită care ajută la creşterea armonioasă a oaselor, dar şi a dinţilor. Vitamina D3 favorizează absorbţia rapidă a calciului in organism. Pretul recomandat /cutie vitamine este 25 lei.

Vitaminele din gama Pharmanovi pot fi găsite în farmaciile Dona, Remedio, Sibpharmamed, Pharmanet precum şi în farmacii independente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...