Wella Professional pentru păr ondulat

De când s-au retras de pe piaţă produsele No Frizz Living Proof, sunt în căutarea unora care să le ajungă din urmă performanţele. Da, da ştiu că devin obositoare cu laudele şi da, ştiu şi persoane care nu au fost mulţumite de .ele, dar na, fiecare cu aşteptările şi exigenţele lui, iar mie mi-au fost extrem de potrivite. Aşa că, mă bucur să anunţ o nouă gamă de produse pentru îngrijirea părului ondulat şi abia aştept să le încerc.

 

SP Smoothen Shampoo 58,50 lei; SP Smoothen Conditioner 83,50 lei; SP Smoothen Mask 86,50 lei; SP Smoothen Infusion 6×5 ml 22 lei

System Professional de la Wella a creat gama Smoothen despre care aflu că netezeşte şi dă supleţe, dar controlează în acelaşi timp,  firele rebele. Conţin ulei de avocado, extract de caşmir şi zeină care fac toate cele de mai sus, dar totodată, hrănesc firul de păr şi îl protejează împotriva factorilor negativi.

Se găsesc în saloanele acreditate şi sper din suflet să rezolve claia nestăpânită cu care mă trezesc every single morning.

 

One Response to “Wella Professional pentru păr ondulat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...