Who the … is BB?

Ieri, mă sună my husband de la servici şi uşor fâstâcit, mă întrebă dacă trebuie să primesc ceva pe adresa lui. Io, nedumerită, zic nu, nu m-a sunat nimeni că trimite ceva. Aici simt nevoia de o explicaţie, ca să înţelegeţi şi voi cum stă treaba. De când sunt freelancer :), adresa mea de corespondenţă este, câteodată, la el la servici, dar înainte de a trimite ceva, fetele mă anunţă.

Ei bine, ieri nu ştiam nimic de nimic, prin urmare, telefonul lui m-a surprins. Ce ai primit, zic. E pentru mine? Păi, nu ştiu, zice el, scrie numele meu pe pungă… Atunci e al tău, zic eu. Păi… nu are cum să fie al meu, zice el nedumerit. Păi de ce? Ce este? Ăăăă, este o pungă pe care scrie    I love BB … şi toţi colegii fac mişto de mine că am o amantă … Ah, ai trimis-o tu? Pe fundal se auzeau, întradevăr, colegii lui care mai de care mai simpatic şi mai amuzant. Băi, Lili, i-ai trimis lu bărbactu cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor sau are o admiratoare secretă ?

Deschide punga şi vezi ce este în ea, zic eu. Un tricou pe care scrie I Love BB, zice el. Îl întreb ironică… poate ţi l-a trimis Xuleasca de Ziua Îndrăgostiţilor, că doar ştii că are o slăbiciune pentru tine, şi a ajuns cu întârziere. Poate înseamnă I Love Baby . Păi dacă era aşa, nu trebuie să scrie, I Love you Baby?, face el pe amuzatul. Ei, poate că de emoţie, a ratat un cuvânt 🙂 Lasă-mă, dragă cu prostiile, e pentru tine, clar. Ţi-l aduc diseară, poate te lămureşti până atunci. Nu este nicio carte de vizită prin pungă, pe undeva? Nu e. Bine, zic, dar eu totuşi mă gândesc la Xuleasca 🙂

Până la această oră, nu am aflat cine şi de ce a trimis punga discordiei. Dacă ştie cineva ceva, rog să-mi comunice în scris aici, căci tensiunea în familie creşte.

Xuleasco, dacă eşti tu,  te-am ars!

5 Responses to “Who the … is BB?

 • Imi vine sa rad de nu mai pot!misto treaba:) Nu vine de la BB Cream?Poate ai primit sa testezi.
  http://darlyst.wordpress.com/

 • Irina
  9 ani ago

  Din cate imi dau seama, este un teasing bun. Nu stiu cum (pentru ca de obicei fisele mele nu ca sunt din hartie, ci lipsesc cu desavrasire), dar eu m-am prins de la cine este. Am intrebat direct si mi s-a dat cu flit. Adica sa am rabdare. Ceea ce va doresc si voua, pentru ca sigur
  merita!

 • E sigur de la BB Cream, fontul BB-ului este identic cu fontul BB-ului de pe BB Cream de la Garnier. Mystery solved :))

 • lilik
  9 ani ago

  da, asa este. am recunoscut mai devreme intr-un post 🙂

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...