Yupiii! Un nou album Pink Martini!

Îmi place la nebunie Pink Martini!! Am toate albumele lor, ştiu aproape toate piesele pe dinafară şi pentru că, la mine în maşină se ascultă pe repeat Pink Martini, Maia le ştie şi ea. Are şi piese preferate … Una Notte a Napoli o ştie cuvânt cu cuvânt, Donde estas Yolanda, Je ne veux pas travailler şi bineînţeles, Lilly 🙂

sursa foto: divercitycafe.ro

Prin urmare, cu mare bucurie vă anunţ că pe 1 noiembrie 2011, Pink Martini va lansa un nou material, alaturi de Saori Yuki, intitulat 1969. Considerată ca fiind una dintre cele mai bune voci ale Japoniei, Saori Yuki şi-a lansat albumul de debut în ţara natală în 1969 şi în cei 42 de ani de carieră care au urmat, a lansat peste 30 de albume. Yuki a descoperit Pink Martini după ce trupa a realizat un cover al piesei Taya Tan şi a inclus acest titlu pe albumul Hey Eugene! din 2007.

În onoarea lansării albumului de debut, Saori Yuki a pornit un parteneriat cu Pink Martini şi cu producătorul Thomas M. Lauredale pentru a aduce un tribut muzicii lansate în 1969.

Discul 1969 va fi disponibil în Romania prin EMI/ MediaServices.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...