Să facem cunoștință

Bine ai venit, sunt Lilik și mă bucur din inimă să ne cunoaștem!

Am 50 de ani, sunt căsătorită, am o fiică adolescentă, 3 pisici și 2 câini, îmi place să scriu, să pictez, să dansez și îmi place tot ce fac profesional.

Sunt instructor de yoga și susțin clase de grup și private, cu copii și adulți, online și în studio, pe care îi ghidez cu blândețe și răbdare în procesul de autocunoaștere și în călătoria către sine, prin asane, respirație, meditație. Din rolul de Holistic Life Coach însoțesc oamenii pe calea descoperirii de sine, îi ghidez în procesul de identificare a resurselor interioare, a convingerilor limitative și a blocajelor care-i împiedică să fie așa cum sunt ei cu adevărat. Sunt alături de ei în procesul de auto cunoaștere și dezvoltare personală, și îi ajut să-și trăiască viața în rezonanță cu ei înșiși, cu ceilalți și cu întregul Univers.

 Viziunea mea:

Visez la o lume în care oamenii să se accepte ca ființe complete, minte, suflet, corp, spirit, să își crească vibrația personală și astfel, să se creeze masa critică pentru creșterea vibrației colective. Viziunea mea este de a-i susține în procesul personal de armonizare a tuturor aspectelor ființei, de a accepta că în fiecare dintre noi există scânteia divinității și că suntem parte din ceva mai mare decât noi, indiferent ce nume poartă acest ceva pentru fiecare. 

Cred că acum, mai mult ca niciodată, este necesar să trăim în prezent, conștienți de toate aspectele ființei și conectați la adevărul din inima noastră, ghidul nostru interior, pentru a face alegeri conștiente, din spațiul inimii și al iubirii, aliniate cu propriile valori. Doar așa ne creștem vibrația, intrăm în rezonanță cu oameni ca noi și putem contribui la creșterea vibrației colective, ceea ce înseamnă o lume mai bună și mai frumoasă. 

Valorile mele cheie sunt iubirea, familia, curajul, încrederea și libertatea. 

Abia aștept să lucrăm împreună!

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.