Program studio online

Alege ceea ce ți se potrivește

Pilates Total Body 50

Lucrezi tot corpul, cu accent pe musculatura stabilizatoare, îți îmbunătățești postura, mobilitatea și flexibilitatea. Pe lângă menținerea sănătoasă a formei fizice, te ajută să-ți îmbunătățește starea mentală și contribuie la armonizarea tuturor aspectelor ființei. Nivel începător și intermediar.

Good Evening Yoga - Vinyasa Flow Yoga 80'

Această clasă se concentrează pe conectarea respirației cu asanele și tranzițiile dintre ele, ești ghidat cu blândețe pentru a lucra în siguranță, asanele fiind alese pentru a întinde și întări întregul corp. Mintea se relaxează și își menține concentrarea. Nivel începător și intermediar.

Good Morning Yoga - Stretch Yoga 80'

Practica de dimineată este calmă, combină mișcarea blândă cu asanele pasive și relaxante, pentru a invita starea de calm și liniște în minte și corp. Nivel începător și intermediar.

Pilates & Props 50'

Combină exercițiile clasice Pilates cu accesorii precum mingi, benzi elastice și gantere mici. Accesoriile aduc noi provocări și varietate unui antrenament Pilates obișnuit, iar accesoriul potrivit poate face ca un exercițiu greu să devină mai ușor, iar unul simplu, extrem de provocator. Nivel începător și intermediar.

RelaxYIN' Yoga 80'

O serie de asane pasive menținute 3-5 minute, care lucrează în principal partea inferioară a corpului, deosebit de bogată în țesuturi conjunctive, în care se pot bloca emoțiile netrăite, negate etc. Ești încurajat/ă să permiți emoțiilor să fie acolo, fără a te identifica cu ele, și ești ghidat să observi tot ce apare în acel spațiu. Nivel începător și intermediar.

Drop-in online class

40 lei / clasă

55 minute

Abonament online nelimitat

250 lei / lună

Acces nelimitat

1:1
Unu la unu

180 lei

60-75 minute

Abonament online nelimitat

250 lei / lună

Acces nelimitat

Drop-in online class

40 lei / clasă

55 minute

1:1
Unu la unu

180 lei

60-75 minute

Formular de inscriere

    0 WooCommerce Floating Cart

    No products in the cart.

    Introducere in sistemul energetic al chakrelor

    Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

    Loading...