Testimoniale

 • Dragă Lilik, să-ți spun despre cum a fost pentru mine Călătoria în Sistemul Chakrelor. La început am privit-o cu neîncredere. Nici nu am fost la prima ședință! Dar, la a doua mi-am zis că nu am nimic de pierdut. Și chiar am câștigat! O înțelegere a ceva ce nu știam cum să definesc și să exprim. Și tot așa, cu fiecare ședință pentru fiecare chakra! Și după o lungă perioadă în care inflamația piriformului care-mi dădea dureri în șoldul drept de muuuultă vreme a început să cedeze, să bată în retragere. Nu a dispărut complet, nu-s „fresh” ca în copilărie, dar acum mi-e cumva clar că acolo am adunat o ”zestre” de emoții din cele mai diverse și încâlcite care pur și simplu mă legau de picior! Și că pot să le curăț, încet, cu răbdare, cu înțelegere și cu multă energie bună și bine canalizată. Și a venit și sesiunea de unificare, care pentru mine a fost cumva surprinzătoare. Pentru că a curs de la un capăt la celălalt fluent și natural. Revelație! Chakrele chiar există și funcționează, chiar dacă eu nu știam de ele. Super tare! Și o concluzie – dacă se mai face o dată ”excursia” asta, eu vreau să merg!

  Cristina Cerbu

  despre programul Călătorie în Sistemul Chakrelor
 • Prima sesiune de yoga cu Lilik a fost cu peste 1 an în urmă; de atunci și până astăzi am beneficiat de susținerea și ghidarea ei, a reușit să mă scoată din starea de confort și din rutină, ori de câte am avut nevoie, fie la clase, fie în ședințe individuale. Afirmațiile ei pline de subînțelesuri, întrebările profunde și subtile, îndrumările răbdătoare, mi-au adus claritate și o îmbunătățire a stării fizice.

  Dorina Dumitriu

  Terapeut și consilier dezvoltare personală
 • Lilik, îți doresc să ți se întoarcă înzecit toată energia pozitivă și dragostea pe care ne-o oferi mereu la clase. Îți mulțumesc din tot sufletul pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună, care m-au încărcat emoțional.

  Tatiana Răducanu

 • Clasele cu Lilik sunt întotdeauna momente de apropiere de mine, de corp și de suflet. M-am bucurat de ghidajul și atenția personalizată din timpul claselor și în afara lor. De la fiecare clasă ies cu mai multă energie, corp mai tonifiat și suflet mai ușor. “

  Corina C.

 • Draga mea Lilik, căci mi-ești tare dragă, am intrat în lumea yoga cu ajutorul orele de pilates și țin minte că am zis atunci, yoga nu e pentru mine! Și apoi am descoperit yoga stretching! Moaaa, cum a fost! Am savurat alături de tine și bolurile tibetane, o seara minunată în care am plutit, am plâns, am eliberat și mi-am mulțumit că am fost deschisă să încerc ceva nou.
  Cum spui chiar tu, cu blândețe și respect pentru corpul meu, inima mea și mintea mea, care vede cu totul altfel lumea înconjurătoare. Ai fost, ești și vei rămâne pentru mine, o călăuză în lumea yoga și tare-ți mulțumesc! A devenit pentru mine un stil de viață, iar în această perioadă ai fost un punct de normalitate în lumea asta nebună. Lipesc palmele și adun între ele toată energia mea bună și mă înclin în fața ta!

  Oana Bugheanu

 • M-am gândit cui trebuie să-i mulțumesc în această perioadă grea pentru toată lumea, dar, în special pentru mine. Tu ești una dintre ele. Fără clasele de yoga și Pilates nu aș fi rezistat! Și nu fac afirmații gratuite, nu e genul meu să lingușesc 😍

  Laura Vișan

 • Atelierul YogaJOC a fost o experiență nouă și surprinzătoare pentru toate cadrele didactice participante. Am experimentat o suită complexă de jocuri interactive pe care le-am aplicat apoi la grupă. Toate jocurile pot fi aplicate atât la grădiniță, cât și la școala, în diferite momente ale activității zilnice – la întâlnirea de dimineață, la finalul unor activități solicitante, ca activități de relaxare, detensionare, în cadrul jocurilor de mișcare etc. Jocurile sunt foarte potrivite în momente de stres, pentru calmarea copiilor și a reglării stărilor emoționale. Suportul de curs este un material extrem de util cadrelor didactice, iar întreaga experiență poate fi împărtășită în cadrul comisiilor metodice ca exemplu de bune practici. Lilik este un pedagog înnăscut, cum rar ai ocazia să întâlnești, dar și un profesionist veritabil de la care am avut foarte multe de învățat, atât la nivel personal, cât și profesional. Jocurile și cardurile cu posturi de yoga pentru copii au avut mare succes la copiii de la grupa mea, sunt atractive și amuzante. După prima experiență la clasă, copiii îmi cereau singuri setul de carduri în timpul jocurilor libere, astfel că acum fac parte din dotările pe centre ale grupei mele.

  Ana Maria Dumitrescu

  Educatoare
 • Am participat la cursurile susținute de Lilik, YogaJOC, la Grădinița 40. Emoția, starea de bine, sentimentul că putem să le oferim copiilor o bucățică din apartenența lor la Univers, m-au determinat să mă străduiesc alături de colegele mele să trecem la treabă și să aplicăm. Aveam atunci, după primul atelier, grupa mare. Copiii au fost extrem de încântați și dornici să facem yoga, doamna. 🙂 La postura leului, am învățat o uriașă lecție, când un copilaș mi-a spus: doamna, scoatem afară supărarea, când facem roarrr!! 😊 Îți sunt profund recunoscătoare pentru plusul de valoare pe care mi l-ai adus mie, și implicit copiilor. Mulțumesc cu recunoștință, Lilik!

  Mara Ana Maria

  Educatoare Grădinița nr.40
0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...