sursă multiplă de beneficii

Armonie, Serenitate,

Acceptare, Iubire

Obții liniște

Iți dorești liniște interioară , adică mai puțină gălăgie în mintea ta conștientă .Cu noi inveti sa meditezi ,inveți să te iubești (iubirea de sine înseamnă acceptare ,înlaturarea unor limite și a unor programe dobândite încă din copilărie)

Îți dezvolți flexibilitatea

Integer quis hendrerit erattiam lacinia, lectus faucib malesuda suscipit, orci sapien.

Câștigi putere

Dorința noastră e ca Yoga e care o practici să fie un loc unde să câștigi putere să creezi miracole în corpul tău și in viața ta!

Înveti să te iubești

Integer quis hendrerit erattiam lacinia, lectus faucib malesuda suscipit, orci sapien.

În procesul de coaching holistic...

omul este privit ca un întreg – minte, suflet, spirit, trup, nu pe bucăți. Conform teoriei coaching-ului holistic, totul este interconectat, totul are o cauză și totul are un efect. Pentru a soluționa o singură problemă, toate problemele care o înconjoară sau care sunt conectate la ea, în orice fel, necesită să fie abordate. Când schimbăm un aspect al vieții noastre, invariabil, se schimbă și toate celelalte.


Omul nu este doar emoțiile sale...

ele sunt generate de niște experiențe fizice, de amintiri, de gânduri. El nu este exclusiv nici mintea sa, cu toate convingerile limitative și procesele cognitive, cu ruminațiile sale permanente. Așa cum el nu este doar un corp supus legilor fizicii, și nu doar condiția sa fizică este suficientă pentru a fi fericit. De asemenea, omul este parte a ceva mai mare decât el, indiferent ce nume poarta acest ceva pentru fiecare – Dumnezeu, Univers, Conștiință Superioară etc. Armonizarea tuturor acestor aspecte conduce la fericire. Dar, până la armonizarea lor, este necesară conștientizarea și acceptarea sa ca ființă completă.

Un life coach holistic...


privește persoana din fața sa dintr-o perspectivă spirituală, ca un compus al acestor aspecte. Îi recunoaște nevoile fizice, emoționale, mentale și spirituale, și lucrează împreună pentru a aduce aceste aspecte ale vieții lui într-un echilibru mai mare. Din acest rol, însoțesc oamenii pe calea descoperirii de sine, îi ghidez în procesul de identificare a resurselor interioare, dar și a convingerilor limitative și a blocajelor care-i împiedică să fie așa cum sunt ei cu adevărat. Sunt alături de ei în procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală

Programeaza o sesiune de 30 de minute de cunoaștere

    0 WooCommerce Floating Cart

    No products in the cart.