Holistic Coaching - sursă multiplă de beneficii

Conștientizare, Acceptare,

Armonie, Iubire

Te cunoști mai bine

Procesul de coaching holistic îți oferă o nouă perspectivă asupra sensului vieții, te ajută să-ți înțelegi nevoile, dorințele, punctele forte, să conștientizezi legătura dintre emoții, gânduri și corp, și efectul lor asupra întregii ființe, pentru a lucra cu tine, nu împotriva ta.

Obții claritate

Identifici blocajele și convingerile limitative care te împiedică să te manifești autentic, și le transformi în convingeri susținătoare pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.

Te conectezi cu intuția

Înveți să te conectezi cu intuiția, ghidul tău interior, capeți încredere și curaj pentru a o urma.

Îți accesezi resursele interioare

Înveți să-ți recunoști abilitățile, conștientizezi potențialul tău nelimitat și devii creatorul/ creatoarea vieții pe care o visezi și o meriți.

Ființa completă - Minte, suflet, corp

În procesul de coaching holistic, omul este privit ca un întreg – minte, suflet, spirit, trup, nu pe bucăți. Conform teoriei coaching-ului holistic, totul este interconectat, totul are o cauză și totul are un efect. Pentru a soluționa o singură problemă, toate problemele care o înconjoară sau care sunt conectate la ea, în orice fel, necesită să fie abordate. Când schimbăm un aspect al vieții noastre, invariabil, se schimbă și toate celelalte. Un life coach holistic privește persoana din fața sa dintr-o perspectivă spirituală, ca un compus al acestor aspecte. Îi recunoaște nevoile fizice, emoționale, mentale și spirituale, și lucrează împreună pentru a aduce aceste aspecte ale vieții lui într-un echilibru mai mare. M-am format în metoda Kutschera-Resonanz bazată pe principiul rezonanței conform căruia tot ceea ce există în Univers vibrează cu o anumită frecvenţă specifică. Și totul interacţionează într-o măsură mai mică sau mai mare, cu cât diferenţa de frecvenţă este mai mică sau mai mare. Prin instrumentele oferite de această metodă holistică, pot însoți și susține oamenii în procesul lor de conectare cu propriile resurse interioare, pentru o viață trăită în rezonanță.

Conștientizare, acceptare, armonizare

Omul nu este doar emoțiile sale, ele sunt generate de niște experiențe fizice, de amintiri, de gânduri. El nu este exclusiv nici mintea sa, cu toate convingerile limitative și procesele cognitive, cu ruminațiile sale permanente. Așa cum el nu este doar un corp supus legilor fizicii, și nu doar condiția sa fizică este suficientă pentru a fi fericit. De asemenea, omul este parte a ceva mai mare decât el, indiferent ce nume poarta acest ceva pentru fiecare – Dumnezeu, Univers, Conștiință Superioară etc. Armonizarea tuturor acestor aspecte conduce la fericire, însă până la armonizarea lor, este necesară conștientizarea și acceptarea sa ca ființă completă.

Ce NU este un coach holistic

De multe ori, oamenii apelează la discuțiile cu un coach sperând ca acesta să le ofere soluții concrete la situațiile cu care se confruntă. Însă, toate resursele, toate răspunsurile și soluțiile se găsesc în interiorul lor, coach-ul este doar un partener în călătoria personală a celor pe care-i însoțește, el nu oferă soluții magice. Ce pot face eu, dacă alegi să lucrăm împreună în zona de coaching holistic, este să te susțin în descoperirea propriilor tale abilități de a-ți găsi drumul drept, de a alege ce este potrivit pentru tine; în identificarea blocajelor care te împiedică să te manifești autentic, a convingerilor limitative și în transformarea lor în convingeri susținătoare. Să te ghidez în aventura ta de descoperire sau redescoperire a ființei minunate care ești, și îmbrățișare a comorii din interiorul tău. Pentru tine, procesul de coaching este despre curajul de a crește în toate aspectele ființei tale, de a-ți asuma responsabilitatea de a face lumină în întuneric.

Sunt aici să te ascult!

Sesiune 1:1

250 lei

60-75 min

Pachet 5 ședințe

1000 lei

Valabil 2 luni

Pachet 10 ședințe

1800 lei

Valabil 3 luni

Programeaza o sesiune de 30 de minute de cunoaștere

    0 WooCommerce Floating Cart

    No products in the cart.

    Introducere in sistemul energetic al chakrelor

    Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

    Loading...