Întâlnirea mea cu Naomi Campbell

Inpirată fiind de prietena mea Noemi Revnic, dar și de nebunia generată de Garden Party-ul dat de familia regală la Palatul Elisabeta, mi-am amintit de întâlnirea mea cu Naomi Campbell. Era într-o vară, dacă-mi amintesc bine, și supermodelul a decis că nu poate supraviețui dacă nu ne vizitează țara. Ei, nu e chiar așa, venise ea cu o treabă, dar nu mi-o amintesc absolut deloc.  Noi, lucrători de seamă la emisiunea ProFashion de la ProTv, am alergat ca nebunii să o filmăm și să facem un material cu ea.  Ei bine, în după-amiaza cu pricina, am fost invitați de Janina Ștefan, creatoarea brandului Janine, la Palatul Elisabeta unde avea loc o recepție, parcă. Subsemnata, operatorul nostru celebru, Neplă, și Fefe aka Florina Fernandes, una dintre prezentatoarele emisiunii, ne-am constituit într-o echipă de șoc și ne-am prezentat la fața locului. Acolo, am dat mâna cu Naomi Campbell și am rămas țintuită locului de frumusețea ei ireală. Nu văzusem niciodată până atunci și nu am văzut nici de atunci încolo, un ten mai perfect, buze mai senzuale, ochi mai frumoși ca ai ei. Dar ce m-a șocat la propriu, a fost cât de mică și delicată este. Nu mă înțelegeți greșit, nu este mică de statură, este înaltă, dar are niște oase de păpușă, dacă pot spune așa. Naomi era atât de delicată, părea că o atingere mai bruscă o poate sparge, parcă era făcută din porțelan ciocolatiu.

foto: Interview Magazine octombrie 2010

Seara, am fost după ea la Sofitel unde avea loc o altă chermeză, dar nu dorea să acorde interviuri de niciun fel. Am fugit ca disperații după ei, prin parcarea hotelului, și am început să mă miogesc de unul dintre bodyguarzii ei, să ne lase să ne apropiem de ea. Cred că de milă, ne-a lăsat să intrăm, dar tot nu aveam voie să ne apropiem. Dar noi, nu și nu, ne-am înghesuit, am înaintat până aproape de masa ei dând din coate mai ceva ca la cozile de la lapte de pe vremea de tristă amintire, și în final am ajuns în fața ei.  Acolo, shoulder to shoulder, cine era? Alexandre Eram, la vremea aceea, reprezentantul brand-ului Kookai și viitorul soț al Andreei Esca. I-am arătat microfonul disperată, iar el l-a luat repede, a împins-o pe Fernandes lângă Naomi și asta a fost, femeia n-a mai avut ce face și i-a răspuns la întrebări lui Fefe. Mulțumire mare, ne venea să ne pupăm în oglindă cât de tari suntem. În seara, aia, l-am ridicat pe Alex la rang de rege pentru că ne-a ajutat. Toate bune și frumoase, ne-am lăudat la toată lumea cu interviul nostru. Cine mai avea un interviu în exclusivitate cu celebra Naomi? Noi, frate, echipa ProFashion.

foto: pictorial dedicat Tinei Turner în V Magazine februarie 2012

Daaar…. vine și ziua montajului. Mă apuc să vizionez materialul brut și nu auzeam nimic. Zic, eh, e o problemă la monitor, la beta, pe vremea aia nu exista digital. La naiba! Nu avem sunet!!!! Cum e posibil? Am ajuns la cel mai celebru model care a venit în România, i-am luat interviu și noi NU AVEM SUNET!? Cât de terminați trebuie să fim? Ce naiba am făcut? Răspuns simplu: am băgat cablul de la microfon în gaura greșită 🙁

Din păcate, nu avem niciunul dintre noi imaginile filmate atunci, pentru mine a fost una dintre cele mai emoționante întâlniri pentru că era prima celebritate de talia ei pe care o întâlneam, iar faptul că am reușit să-i luăm interviu a fost o victorie personală, pentru fiecare membru al echipei.

De atunci, Naomi a lansat, în 1999, o linie de parfumuri cu numele ei, s-a apucat de cântat, s-a lăsat de cântat, a fost implicată în diverse scandaluri, dar a rămas una dintre reprezentantele plutonului de supermodele care a revoluționat lumea modei. Puteți citi mai multe despre ea, aici.

Cel mai recent parfum al său se numește Wild Pearl și este floral-fructat, dulce cu accente pudrate. Un amestec senzual de note lemnoase și proaspete, acestea din urmă fiind date de pepenele roșu, piperul roz și vineyard peach, o specie de piersici pe care nu am reușit să o identific, pare o combinație de piersic și prun. Inima parfumului este dominată de aroma iasomiei, a florilor de măr și a violetelor albe, floarea favorită a zeiței Venus. Iar acordul final este dat de aroma senzuală a moscului, cu accente puternice de cedru și vanilie. Încă nu am aflat dacă este disponibil în România, dar imediat ce aflu, vă dau de știre.

feature image

 

 

5 Responses to “Întâlnirea mea cu Naomi Campbell

 • Nu stii cat de mult imi place sa citesc povestirile tale. Chiar te gasesc o persoana fascinanta si fiecare articol de acest gen este ca o piesa de puzzle care ma ajuta sa te cunosc mai bine.

 • cristina iacob
  9 ani ago

  Ai un stil si un haz… ce este al tau este pus deoparte.Si nu stiu daca ti se trage de la Iezer 🙂

 • lilik
  9 ani ago

  Mulțumesc, Ioana 🙂

 • lilik
  9 ani ago

  Cristina, nu-ș ce să zic cu Iezeru’, știi cum e cu aerul rarefiat, stimulează imaginația, începi să vezi lucruri, să auzi voci, iar eu eram vară de vară pe-acolo 🙂

 • cristina iacob
  9 ani ago

  Te astept si eu si Iezeru’ 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...