Animalul meu are importanță!

Bună, sunt MAIA, și astăzi o să vă vorbesc despre animalul meu de companie. Eu am un motan pe nume Roti. El este cel mai bun animal din toată lumea, dar și cel mai drăguț din toată lumea. Eu îl iubesc foarte mult! V-ați gândit vreodată cum este atunci când suntem iubiți? Păi, acum mă aveți pe mine și cu mine o să aflați totul!

 RotiMicRoti, în ziua în care l-am adus acasă de la adăpostul de animale

RotiLabartatAșa cum arată acum Roti, iar asta e poziția lui favorită

Astăzi de dimineață, m-a lins pe față și m-a trezit ca să merg la școală. A fost incredibil de drăguț, bine, dar el e tot timpul drăguț 🙂 După ce am venit de la școală și m-am dus în camera mea, l-am găsit în patul meu. Când am deschis ușa, s-a uitat la mine de parcă era bătut, dar fiți siguri că nu s-a întamplat asta 🙂 Așa are el o privire amărâtă.

 RotiDistrusCam așa mă privește dumnealui când intru în cameră

Nu numai noi, oamenii, suntem importanți, mai sunt și animalele, plantele, etc. Eu aș vrea să înțeleg animalele atunci când le spun, de exemplu:

-Ce faci Roti acolo? și el al trebui să îmi răspundă, dar asta nu se prea poate. Ba da, se poate, pentru că el miaună când vorbesc cu el.

Ei, până acum pot să mai scriu oamenii buni, așa că o să termin acest dialog cu voi și voi mai scrie și altă dată, alte lucruri.

Bye! 🙂

 

5 Responses to “Animalul meu are importanță!

 • Imi era dor de voi 🙂
  Si eu am adoptat de curand un pisoi. L-am gasit in curtea unui eveniment si am plecat cu el acasa. Il cheama Jumi

 • Multumim, Maia! Superb motanul tau, este norocos sa aiba o stapana..pardon, prietena… ca tine! Abia astept sa mai citesc si alte texte scrise de tine 🙂

 • Zsuzsanna
  7 ani ago

  Ceau Maia,

  Ma bucur mult ca l-ai prezentat pe Roti si altora. Eu l-am cunoscut si pot sa confirm ca este ,,cel mai dragut din toata lumea”. Te pup te imbratisez cu drag.

 • Maia, ce frumoasa esti cu ochisorii tai atenti! Stii, cand am vazut titlul am crezut ca scrii despre unul dintre catei. Abia astept sa te recitesc!

 • Buna, Maia! Nu stiu daca iti mai amintesti de mine dar sigur iti amintesti de buchetul meu de mireasa pe care-l voiai neaparat:)
  Ma bucur ca ai cel mai minunat prieten.. Am avut si eu unul, alb, il chema Usi:) Sper ca prietenia voastra sa fie tot asa.. ca a noastra, greu de descris in cuvinte:) Have fun!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...