Cum se vede frumusețea prin lentila lui Peter Lindbergh

Ieri, postam o știre despre noul parfum al casei Dior, a cărei campanie publicitară este fotografiată de Peter Lindbergh, unul dintre fotografii mei preferați. Astăzi, postez câteva imagini realizate de Lindbergh pur și simplu pentru că nu am putut să mă abțin și am petrecut câteva ore bune pe net admirându-le, iar acum vreau să le împart cu voi. 

Încă nu am văzut campania publicitară Dior Homme Cologne realizată, cum spuneam în chapeau, de Peter Lindbergh, unul dintre fotografii mei de suflet, dar cred că va transmite aceeași emoție ca toate imaginile lui. Mie una, îmi plac toate fotografiile sale, mai ales cele alb-negru, sunt foarte simple, pline de emoție și dacă nu mă înșel, foarte puțin sau deloc prelucrate. Portretele realizate de el sunt extrem de dramatice, cinematografice, trăsăturile feței sunt subliniate de lumini și umbre, ridurile sunt vizibile, pistruii la fel, cearcănele sunt exploatate, de aceea imaginile lui sunt foarte reale și surprind esența personajului pe care-l are în fața obiectivului. Nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea mai mult decât am făcut-o deja, tot ce pot să mai spun este că imaginile lui îmi provoacă fiori de bucurie, plăcere, sunt în stare să le privesc cu orele și de fiecare dată reușesc să descopăr altceva, un amănunt pe care nu l-am văzut până atunci și care din nou, mă aruncă în amestecul ăsta de emoții frumoase.

Vă las cu câteva imagini realizate de Lindbergh, mă rog, nu sunt chiar câteva, dar mi-a fost foarte greu să aleg mai puține 🙂

Peter Lindbergh / On Street / CO Berlin

foto: Jeanne Moreau pentru Vogue Italia

lindbergh_keithfoto: Keith Richards

peter-lindberghfoto:

Supermodelele anilor ’90- Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz, Naomi Campbell

jean_reno-peter_lindberghfoto: Jean Reno

Amber-by-Peterfoto: Amber Valletta

robin wright peter lindbergh vogue italia june 2010 2

foto: Robin Wright

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...