Maia şi şoricul

Duminica trecută, am luat-o pe Maia de-o mânuţă şi ne-am dus la un târg de produse tradiţionale. La una dintre tarabe, pe o masă mare, stătea întins un porc cu un măr în gură. L-a studiat îndeaproape şi m-a întrebat senină ce este 🙂 Un porc!!! E mort? Nu, stă puţin întins că e obosit. Mami, nu mai glumi! Ne îndreptăm spre o altă tarabă unde un nene vindea brânză de capră şi un alt nene gusta de zor şi-şi dădea cu părerea. Stăm ce stăm şi Maia zice în gura mare. Mama, nenea ăsta vorbeşte cam mult şi cu gura plină, e urât. Plecăm repede. Ne întoarcem la taraba cu porcul mort şi cumpărăm diverse, printre care nişte şorici. Îi spun doamnei să îmi împacheteze o bucată de şoric, femeia o întreabă pe Maia dacă îi place şoricul şi îi oferă să guste. Ia bucăţica oferită, o mestecă expresiv şi o scuipă. Plecăm spre maşină. Maia e tăcută şi îngândurată. Se urcă în spate cu punga în braţe şi mă întreabă total nedumerită. Mami, chestia pe care ai luat-o şi am gustat-o şi eu este chiar o bucată de şoarece?

 

3 Responses to “Maia şi şoricul

  • :))))))))))

  • Minunata varsta!Varsta la care toate intrebarile puse asteapta un raspuns, raspuns care uneori ne pune in situatia hilara de a ne intreba daca am auzit bine sau imaginatia ne joaca feste. Fiecare zi reprezinta o lupta permanenta de ne mentine seriosi intr-un dialog cu un interlocutor mic dar neobosit si foarte „logic” in eforturile sale de a cunoaste lumea. Monsiur scrie, monsiur zisem! Soric mi-ai dat, soric am gustat?????????????? Mi-a placut foarte mult postarea!

  • lilik
    9 ani ago

    Mulțumesc tare mult, Roxana. Și … ai o fată pe cinste, cum ar zice soacra mea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...