Parfumurile mele: In Love Again de la YSL

L-am redescoperit acum vreo lună, în dulăpiorul de la baie, aștepta cuminte să-mi amintesc de el și de bucuria pe care o simt de fiecare dată când îl port. In Love Again de la YSL, un parfum care-mi aduce aminte de prieteni, petreceri interminabile și sentimentul ăla de caramaderie pe care-l simți cu putere, pe la 25 de ani.

YSLInLoveAgain

Miroase a iarbă proaspătă și a frunze verzi strivite sub tălpi. Miroase a fructe de pădure zdrobite de degete nerăbdătoare și a lâmăi stoarse între palme. Nu l-am mai simțit de ani de zile, iar când l-am redescoperit, am simțit în stomac, un vârtej amețitor de fluturi fâlfâind din aripi. M-a cuprins brusc starea pe care o aveam pe la 25 de ani, atunci când plănuiam o ieșire din București chiar a doua zi de dimineață. Sau și mai bine, în noaptea asta. Am închis ochii și am inspirat cu voluptate aroma lui inconfundabilă, mi-am ținut respirația pentru câteva secunde și am lăsat toate emoțiile alea să mă cuprindă și să facă ce vor cu mine. Am văzut munții stâncoși pe care ne câțâram râzând în hohote Am auzit pârâiașele și râurile care se rostogoleau zgomotos pe stânci. Am simțit atingerea ierbii și a florilor de munte care-mi gâdilau tălpile. In Love Again spune o poveste despre vremea în care grijile nu existau, nimic nu părea imposibil, totul era doar bucurie, dans, prietenie și iubire fără întrebări.

Nu știu dacă se mai găsește la noi, știu că ulterior lansării lui, în 1998,, au apărut multe variante, așa cum se întâmplă mereu, dar n-am avut curiozitatea să le încerc. Pentru mine, parfumul In Love Again de la YSL este cel ambalat în cutia verde iarbă, cu albastru și roșu. Este singurul, the one and only. Mi-ar plăcea să știu că după ce-l termin pe cel descoperit în dulăpiorul din baie, voi mai putea să-l cumpăr de undeva. Nu-mi place deloc atunci când casele de parfumuri decid să sisteze producția unui parfum, mi se pare că-mi fură o parte din viață și nu cred că este drept 🙂

Proaspăt, îndrăzneț, jucăuș, impertinent chiar, la fel cum ești la 25 de ani, In Love Again face parte din mine, îmi amintește în fiecare zi în care-l port că viața este frumoasă și trebuie trăită cu intensitate, trebuie simțită prin toți porii. Și-mi mai spune că atâta vreme cât mă simt proaspătă, îndrăzneață, jucăușă, impertinentă chiar, am tot 25 de ani 🙂

featured image

4 Responses to “Parfumurile mele: In Love Again de la YSL

 • M-am oprit la miroase a iarba. Detest parfumurile care miros a iarba 🙂
  Si Mugler a scos vara asta un parfum care miroase a iarba/frunze. Horror.

 • cristina iacob
  8 ani ago

  Se vede ca lucrezi in presa , din orice faci o adevarata poveste (ca sa nu spun articol ). :*

 • lilik
  8 ani ago

  Măi, Cristina, nu te opri în cuvinte. Ce-am învățat eu până la vârsta asta, că tot vorbeam cu Olivia ieri, este să nu spui nu doar pentru că a spus altcineva nu. Niciodată nu știi ce poți rata. Poate mie îmi miroase a iarbă, ție poate-ți miroase a ceva drag 🙂 Încearcă! La următorul eveniment voi purta In Love Again, special pentru tine 🙂 ne vedem pe 3 seara?

 • lilik
  8 ani ago

  Cristina, cum ar spune un prieten drag de-al meu, chiar dacă nu este chiar elegant … sunt miez :))
  te îmbrățișez cu drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...