Aromamintiri

Mama avea câteva parfumuri de suflet care mi-au rămas întipărite în memoria olfactivă şi pe care le asociez cu evenimente din copilăria mea. Unul dintre aceste parfumuri este O de Lancome despre care acum citesc că este un amestec uluitor de arome de citrice, aromă verde de caprifoi şi rozmarin, iasomie voluptuoasă şi patchouli … Dar în mintea mea, este parfumul mamei mele.

Dimineaţa, mă trezea, aşa cum o trezesc şi eu pe Maia, cu un sărut, iar părul ei lung îmi atingea obrazul şi răspândea aroma aceea minunată.  Când mă lua de la grădiniţă, mă ţinea strâns de mânuţă, iar când ajungeam acasă nu vroiam să mă spăl pe mâini ca să mai păstrez aroma ei pe piele încă puţin. Întotdeauna am suferit atunci când un parfum nu a mai fost produs, dar din fericire, povestea O de Lancome începută în 1969 continuă.

Lancome O de L'Orangerie EDT 50 ml. 290 lei; EDT 75 ml. 350 lei

Anul acesta, Lancome a lansat O de L’Orangerie pe care încă nu l-am testat, dar mă bucur ca un copil la gândul că voi simţi pe piele aroma florilor de portocal care cu siguranţă îmi va reaminti de mama şi de ultima noastră vacanţă petrecută împreună, în Sardinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...