Cel mai iubit pictorial de beauty ever

Am găsit unul dintre cele mai dragi pictoriale de beauty pe care l-am semnat în revista Tabu. Se întâmpla în 2004:)  Credeam că nu-l mai am și de fiecare dată când gândul ăsta îmi dădea târcoale, îl alungam cu cea mai mare viteză, doar înțepătura dureroasă din piept rămânea prezentă mai mult timp.

L-am căutat o vreme prin toate calculatoarele din casă. Îmi aminteam și că la finalul shootingului, am împârțit între noi lucrările, deci ar fi trebuit să am măcar una. Însă, așa cum se întâmplă întotdeauna, atunci când încetezi să cauți cu înverșunare, găsești, duminică seară, soțul meu a găsit un CD pe care erau stocate tot felul de imagini, filme, texte. Nu pot să vă spun în cuvinte cât de tare m-am bucurat! Pictorialul ăsta este parte din mine, îl iubesc foarte mult, îmi amintește bucuria cu care lucram pe vremea aia, îmi amintește de colegii mei minunați, de entuziasmul fantastic care ne cuprindea atunci când aveam de făcut vreun shooting, de emoțiile alea constructive care explodau în brainstrominguri.

Nu-mi amintesc exact cum se numea, dar tind să cred că i-am spus Make-up your mind. L-am făcut împreună cu Narcisa Șimandan -make-up artist, modelul Ruxandra Paruta, Ionuț Bănuță -art-director, fotograful Alexandra Croitoru, Cristina Trohani- hair-stylist și Despina Bădescu, producție. Au fost 2 shooting-uri pentru acest pictorial, pe vremea aia se putea, nu ne spunea nimeni că nu sunt bani, eram întrebați doar ce avem nevoie ca să ne facem treaba și lucrurile să iasă bine.

Ideea mi-a venit de la fișele de machiaj pe care le fac brandurile mari de machiaj atunci când lansează noile trenduri și colecții. Primul shooting a fost cu Ruxandra fără machiaj, imaginile obținute au fost prelucrate de Ionuț, apoi le-am scos la o imprimantă super smecheră, iar la final, am adăugat fardurile pe fiecare imagine în parte, respectând trendul în machiaj ales împreună cu Narcisa. Primul shooting a mers șnur, așa mergeau mereu shooting-urile cu Alexandra, dar am avut și un model senzațional, pe Ruxi Paruta care s-a mișcat cu o naturalețe pe care nu prea am mai întâlnit-o la multe modele.

Cel de-al doilea însă, a durat până târziu în noapte, unu: pentru că am făcut întâi probe cu fardurile și doi: pentru că ne-am distrat foarte tare. Am râs la shooting-ul ăla atât de mult încât Maia, aflată în burta mea atunci, a stat cuminte până am ajuns acasă. Ce vreau să spun cu asta este că domnișoara sus-numită se agita fantastic doar atunci când stăteam liniștită. Cu cât mă mișcam, topăiam, dansam, râdeam sau mergeam mai mult, cu atât stătea mai cuminte 🙂 Deci, i-a plăcut maxim la mami la servici 🙂

Pictorialul a avut 6 pagini, din păcate, îmi lipsește o imagine :(, dar tot rămâne unul dintre cele mai mișto pictoriale ever 🙂

ParutaSpreadBlog

Paruta1Blog

Paruta2Blog

Paruta3

Imaginile de mai jos nu au intrat în revistă, sunt imagini test și operele noastre de artă post shooting 🙂

MakingofParuta1BlogAsta este imaginea test, singura pe care am „stricat-o”, să spun așa. Am încercat mascara, praful de fard, pudra, fondul de ten, rujul… Știu că poate părea foarte simplu, dar nu este chiar așa, rujul este gras și murdărește hârtia, fondul de ten la fel, fotografia trebuia făcută foarte repede…

MakingofParuta3Blog

MakingofParuta2Blog

MakingOfParutaPunkBlog

MakingOfParutaBUNBlog

Nu vreau să mă laud, dar vreau să spun totuși că pe vremea mai sus amintită, ne doream să fim originali și creativi. Sigur, ne uitam prin toate revistele de afară, ne inspiram, dar nu copiam, ci încercam de fiecare dată să facem ceva nemaifăcut. Și cred că pe atunci, chiar am reușit să facem asta 🙂 Miss you, guys!

18 Responses to “Cel mai iubit pictorial de beauty ever

 • Wow! Intr-adevar este deosebit, iar povestea din spatele fotografiilor este fascinanta …cam ca orice poveste de-a ta 😀

 • Maria
  10 ani ago

  Mi se pare fenomenal cu adevarat, ideea a fost sclipitoare cu adevarat iar rezultatul pe masura! Felicitari!

 • lilik
  10 ani ago

  Mulțumesc, Maria!

 • lilik
  10 ani ago

  Wow!!!!! Bine ai revenit, Ioana!!! Mulțumesc tare mult!

 • Ideea e misto 🙂 Imi place mut prima poza.

 • Super ideea si foarte originala!Cred ca ar fi o idee minunata pentru o activitate de grup. Sa dai frau liber creativitatii jucandu-te cu farduri, ce poate sa-si doreasca mai mult fetele?

 • be-be-be-bestial! 🙂

 • lilik
  10 ani ago

  Mul-mul-mul-mulțumesc tare mult, Zuza G!

 • lilik
  10 ani ago

  Mersi, Cristina! Mie îmi plac în continuare toate!

 • lilik
  10 ani ago

  Mersi, Roxana! În ceea ce privește joaca cu fardurile, să-ți spun drept, ne-a fost cam greu să distrugem bunătate de produse. Narcisa avea un fard superb de la Shu Uemura și bineînțeles că nici n-a stat de vorbă cu mine când i-am propus să-l râcâim un pic 🙂 dar după ce ne-am încins și am spart tot ce se putea, m-am pisicit puțin pe lângă ea, bine, m-am pisicit destul de mult, și până la urmă, Narcisa a cedat un pic din minunăția aia 🙂

 • Sacrificiul a fost mare dar rezultatul a meritat toata pisiceala! Trebuie sa recunosc originalitatea absoluta a pictorialului.

 • Chiar ma intrebam cum ati reusit sa faceti fotografiile atat de curate, avand in vedere produsele uleioase folosite. Foarte frumos, nostalgic, a great „remember”!

 • lilik
  10 ani ago

  Krasivaya Matrioshka, mulțumesc!

 • Foarte fain 🙂
  Ups! Dar pe Ionut nu-l iubeati? (in ultima fotografie scrie minus Ionut = Love) :))

 • lilik
  10 ani ago

  Tequila, bine ai venit! Ba îl iubeam, doar că ne-am alintat și noi un pic, era singurul băiat de la shooting și ne-a plăcut să-l tachinăm 🙂 Dar el nu s-a supărat, să știi!

 • Deci …deci….spechless, ideea e geniala! te astept si pe la mine sa redecoram peretii cu farduri si rujuri 😀

 • lilik
  10 ani ago

  Deci…deci… mulțumesc mult, Pixie! Pentru pereți însă, ne trebuie ceva farduri și rujuri și nu știu dacă m-aș îndura de ele. Dar dacă vrei redecorare, am un amator prin casă, de vreo câteva luni, vrea să picteze un perete de pe hol. Cică are ea o idee foarte tare 🙂 Eu una încurajez creativitatea, dar încă nu l-am convins pe tat-su 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...