Gânduri de început de an

Bine v-am regăsit! Am tras chiulul de la blog, recunosc, dar mi-am  spus că poate aveţi şi voi treabă de Sărbători, nu staţi să citiţi ce scriu eu 🙂 Dacă totuşi m-aţi vizitat, îmi cer iertare pentru lipsă text şi promit să mă revanşez cumva, anul ăsta. Anyway, am început un an nou care sper eu, va fi un an bun în care vom învăţa să fim mai toleranţi, mai constructivi, mai buni, mai frumoşi, vom încerca să iubim mai mult şi să urâm mai puţin, să spunem cuvinte frumoase celor din jur, să facem ceva, nu doar să ne plângem, vom transforma urâtul în frumos sau măcar vom vedea şi frumuseţea din urâţenie. Vom crede.

sursa foto

The 2012, cum spun vorbitorii de limbă engleză, este acel 2012 despre care ni se povesteşte de ceva vreme că ar fi anul sfârşitului lumii aşa cum o ştim noi. Ce înseamnă asta, fiecare este liber să îşi imagineze ce vrea. Eu cred că este anul în care ne vom schimba la nivel profund, vom înţelege că violenţa nu duce decât la violenţă, şi aici mă refer la orice tip de violenţă, vom înţelege că lucrurile se fac, dar nu singure, ci le facem noi. Că graba nu duce nicăieri şi ne vom lua timp să admirăm schimbarea anotimpurilor şi creşterea copiilor. Poate vom reuşi să nu ne mai înjurăm pe şosele, în magazine, pe stradă, la muncă, pe net, la televizor, oriunde. Poate ne vom bucura de tot ce avem şi vom înceta să privim în curtea vecinului cu invidie şi răutate. Poate că cei care fură de ani de zile îşi vor da seama că e de-ajuns, gata, am destul, hai să nu mai furăm. Poate vom realiza că timpul petrecut cu cei dragi este infinit mai important decât timpul petrecut la muncă, poate ne vom da seama că jobul pe care-l avem va fi imediat al altcuiva dacă ne crapă capul şi murim în birou.Poate nu vom mai judeca oamenii după tipare, nu-i vom mai eticheta şi îi vom accepta aşa cum sunt. Poate ne vom da seama că normalitatea nu este la fel pentru toţi, ci fiecare are normalitatea lui şi este bine aşa. Poate ne vom iubi mai mult copiii şi îi vom face să simtă că-i iubim, nu-i vom mai abandona cu jucăriile lor scumpe şi ne vom juca cu ei, aşa cum vor ei, poate îi vom asculta mai mult şi îi vom crede mai mult, poate vom învăţa de la ei ceea ce am uitat noi, de-a lungul vieţii. Poate vom râde mai mult, vom gândi pozitiv şi vom vedea partea plină a paharului. Habar n-am. Poate vom deveni mai buni.

sursa foto

Mă gândesc cu multă speranţă la acest an, poate că am înnebunit şi de fapt, totul merge spre rău, lumea se va prăbuşi, criza economică ne va transforma în fiare, dar cu toate astea cred că undeva, ascuns bine în sufletul nostru, există sămânţa aceea dătătoare de viaţă, frumoasă, bună, plină de iubire, aşa cum ar trebui să fie. Dacă Wall.E a găsit-o într-o lume aproape moartă, înecată în gunoaie şi mizerie, sigur putem şi noi. Cu efort, e adevărat, dar cred că merită.

Începutul acestui an pare că este primul, după multă vreme, în care urările au fost mai puţine, mai scurte şi mai sincere. Am primit un singur mesaj în versuri, adică mesaj cu copy şi paste sau fwd, dar pe restul l-am simţit sincer. Poate că într-adevăr anul 2012 este un an al schimbărilor în bine, la nivel individual şi planetar. Sau poate că doar bat eu câmpii.

sursa foto

Vă doresc un an frumos, în care să simţiţi mai mult, să iubiţi mai mult, să faceţi lucruri frumoase, să cunoaşteţi oameni frumoşi, să fiţi creativi şi pozitivi, sănătoşi şi iubiţi.

La mulţi ani!

 

 

One Response to “Gânduri de început de an

  • Cris
    11 ani ago

    La mulți ani!!!
    Sa te ajute Dumnezeu sa ‘realizezi’ tot ce ți-ai propus.

    Cris -m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...