Happy birthday to me!

Pentru că acest blog vorbeşte despre frumuseţe pur şi simplu, am decis să îmi amintesc în fiecare zi care sunt lucrurile, oamenii şi întâmplările frumoase din viaţa mea. Aşa că, de ziua mea, share-uiesc cu voi frumuseţile din viaţa mea şi încep cu…

… soţul meu, maestrul cadourilor neaşteptate, bucătarul care mă hrăneşte şi fără de care aş muri de foame cu frigiderul plin, artistul care face declaraţii de dragoste atipice, chitaristul electrico-slash-ian, iubitul meu. Neaşteptatul cadou de ziua mea de anul trecut de la personajul de mai sus care a reuşit să păstreze secretul, habar n-am cum, până în ultima clipă când m-a anunţat că trebuie să mă apuc să fac bagajele că plecăm la Amsterdam. Zâmbetul ştirb al Maiei, zâmbet care se transformă într-un râs fantastic provocator de hohote. Gutuiul din curte cu cele 7 gutui ale sale.

Prietena mea Adite, întotdeauna lângă sufletul meu. Căţeluşa de 7 săptămâni botezată de Maia nici mai mult nici mai puţin … Stela şi pe care au găsit-o nişte prieteni într-o pungă de plastic, legată la gură sub roata unei maşini. Fratele meu regăsit pe Facebook. Poveştile Maiei, acum de exemplu, în acest moment, a intrat în casă prietenul ei Marc să mă întrebe dacă Mariposa este la spital şi dacă, câinele familiei, Flynn, este cu adevărat el sau este un altul, căci Maia i-a spus că Flynn a plecat la un prieten de-al lui. Sau povestea cu lupul care locuieşte la ea în cameră, dar nu este orice lup, ci unul foarte ciufulit, îmbrăcat în pantaloni albaştri şi rupţi care în capul meu este fix lupul din Nu zaietz pagadi. Andreea, cu agitaţia ei permanentă, dar care mă face să râd orice ar fi şi care mă suportă absolut în orice stare. Demisia de la Tabu, după 9 ani de agonie şi extaz.

Bileţelele de iubire scrise de Maia şi strecurate pe sub uşă sau puse pe biroul meu mic şi aglomerat. Privirile soţului meu. Pantofii galbeni. Rochia albastră. Salopetele senzaţional de frumoase şi de scumpe pe care le-am luat la juma de preţ pentru că italianul care le vindea aproape a  leşinat când m-a văzut îmbracată cu ele. Ipad-ul, cadou de la Moş Crăciun. Iphone-ul, cadou de la soţul meu. Privirile soţului meu atunci când port pantofii galbeni. Maia biciclista, de astăzi merge fără rotiţe ajutătoare. Salonikios Beach şi băieţii de acolo. Black Orchid al lui Tom Ford. Multele mail-urile pe care le-am primit de la fetele cu care lucrez de ani de zile atunci când am anunţat că am demisionat. Ştefania şi Dinu de la care am aflat că … decât să am dreptate, mai bine am linişte şi că familia este compusă din tu, el şi copil.

Bacardi Breezer de care nu m-am atins până anul ăsta. Gulie, for ever my friend. Concertul Scorpions care mi-a umplut sufletul de amintiri. Cafea de dimineaţa pe care numai soţul meu ştie să o facă. Serile de Kangoo Jumps şi toată lumea de la Your Trainer. Alintăturile insistente şi matinale ale lui Roti, motanul Maiei. Pitic, motanul meu despre care sunt sigură că într-o viaţă anterioară, mi-a fost rudă apropiată. Halbele de bere de la Abe care locuiesc în congelator. Nico. Sânzi. Monica şi John. Theo. Felul în care îmi spune Maia, din senin, te iubesc, mami. Flynn, The Grumpy Old Dog. Berea extrem de rece. Mascara La Roche-Posay, blush-ul de la MAC şi rujul aproape expirat de la Maybelline. Şi da, Mingeta. Cristi, fotograful meu de suflet. Ness-ul Brasero, daaaa, cred că sunt dependentă. Biroul meu mic şi drăguţ de la Ikea, plin de produse cosmetice minunate trimise de fetele mele. Pink Martini. Amy.

Gărgăriţele, mai devreme, una s-a lovit de nasul meu, semn că-mi ştie pasiunea. Vadu. Parfumul de iasomie pe care l-a creat Maia special pentru mine. Michi, 20 de ani de prietenie împliniţi fix astăzi. Mesajele de astăzi de pe Facebook, sms-urile, telefoanele. Blogul ăsta care mie mi se pare minunat…

Doamne, şi mai sunt o mulţime de frumuseţi în viaţa mea. Ceea ce vă doresc şi vouă, cu tot dragul.

3 Responses to “Happy birthday to me!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...