Tehnici de masaj facial propuse de Anastasia Achilleos, consultant Olay

Tehnicile de masaj de mai jos sunt folosite de Anastasia în tratamentele profesionale pe care le face, ajută la redarea fermităţii pielii şi stimulează circulaţia pentru a elimina toxinele.

Aplicarea cremei


Zona din jurul ochilor: începe cu vârfurile degetelor poziţionate sub zona ochilor, apoi printr-o mişcare de balans întinde crema dinspre baza nasului spre pomeţi, apoi schimbă uşor direcţia şi realizează o mişcare circulară până în zona tâmplelor.

Linia maxilarului: poziţionează în zona bărbiei palmele apropiate (ca şi când te-ai ruga) şi împinge uşor degetele în sus desfăcând palmele câtre fiecare parte a maxilarului. Continuă mişcarea trecând de linia maxilarului, de pomeţi şi de unghiul exterior al ochilor, până la tâmple.

Zona gâtului: începe cu braţele încrucişate şi cu palmele orientate spre zona gâtului (mâna ta dreaptă va fi pe partea stângă a gâtului şi viceversa). Dintr-o mişcare de braţ (fermă şi uşoara în acelaşi timp) coboară palmele de la maxilar spre baza gâtului şi apoi spre zona decolteului (când ajungi la baza gâtului braţele nu mai sunt încrucişate), mişcarea continuând până la decolteu.

Aplicarea serului

Aplică: Pune pe vârfurile degetelor două doze de ser. Aplică-le pe tenul perfect curăţat şi uscat, cu mişcări de tapotare, începând din zona frunţii. Apoi lucrează cu mişcări circulare zona de contur a ochilor.  Pornind de la baza nasului, coboară  cu mişcări ferme spre obraji şi urechi, şi apoi spre zona din jurul buzelor şi bărbie. La sfârşit, întinde serul pe gât şi în zona decolteului prin procedeul mâinilor încrucişate.

Presează uşor: Pentru a i se permite pielii să absoarbă serul, repetă întreaga procedură începând cu zona frunţii, dar de data aceasta printr-o mişcare de apăsare, timp de 3 secunde, pe fiecare zonă: frunte, ochi, obraji şi decolteu.

.

Întinde: Încălzeşte pe vârfurile degetelor o altă doză de ser. Începe din nou cu fruntea şi aplică produsul prin mişcări circulare spre exterior. Coboară în regiunea de contur a ochilor şi insistă pe zona cu linii fine care ne îngrijorează mereu. Porneşte apoi de la baza nasului şi coboară către gură. Încrucişează mâinile şi aplică crema uşor, începând cu spatele gâtului către baza decolteului.

La prima vedere, par foarte complicate, însă cu exerciţiu, intră în rutină şi nici nu îţi mai dai seama că le faci. Mie aşa mi s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...