Maia spune…

Maia este fetiţa mea şi este foarte pasionată de orice produs cosmetic. Pe la 2 ani jumătate avea o pasiune extrem de neobişnuită pentru un copil de vârsta ei, adică în timp ce stătea pe toaletă, studia revistele mele glossy. Sunt sigură că există şi alţi copii care fac acest lucru, dar Maia era fascinată doar de paginile de reclamă la produsele de beauty. Dădea paginile, mă întreba cum se numeşte brandul respectiv, apoi se chinuia să pronunţe cât mai exact numele. În felul acesta, ştiam cu precizie câte pagini de reclamă la cosmetice sunt în Tabu, dar şi în revistele concurente.

În fiecare zi mă întreabă ce am mai făcut „la serviciu meu”, pe unde am mai fost, cu cine m-am întâlnit, câte „teste” am scris şi ce produse am primit. De cele mai multe ori, deschide înaintea mea produsele primite spre testare, pe unele dintre ele chiar le testează în felul ei, şi apoi emite opinii care mai de care mai interesante. Maia dixit este rubrica în care încerc să transcriu cât mai exact părerile fetiţei mele despre cosmetice, şi în măsura în care reuşesc,să însoţesc cuvintele cu imagini grăitoare, mai exact desenele sale pline de inspiraţie.

Ah, şi am uitat să spun ceva. Atunci când nu o să mai pot să fiu beauty editor la Tabu, o să fie ea în locul meu. Maia dixit!

6 Responses to “Maia spune…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...