Scrub cu …crabi?

Aseară, în timp ce se bălăcea în cadă, Maia m-a întrebat ce este în cutiile alea mari, cu bulinuţe, de pe raftul din baie. În primă fază, nu am înţeles despre ce este vorba, apoi după gesturile ei explicative, am dedus că se referă la scrub-urile mele.

Mami, ce este în cutiile alea? Răspunsul meu a fost încuietor… scrub. Cum adică, scrab? Adică este cu crabi? Nu, nu este cu crabi. Păi, dacă se cheamă scrab, cu ce poate să fie! Pot să îl văd şi eu? Îi dau cutia, o deschide, se uită curioasă înăuntru şi mă întreabă. Asta cu ce e? Cu nuci braziliene. Uau, n-am văzut în vieţile mele nuci braziliene. Dar tu ce faci cu el? Îmi dau cu el pe corp, iar particulele alea mici exfoliază celulele moarte, iar pielea devine mai moale şi mai catifelată. Cum adică exfoliază? Adică le îndepărtează. Mami, eu am celule moarte? Toată lumea are. Păi atunci, să mă exfoliez. Se apucă şi întinde crema pe unul dintre picioare şi zice. Dau doar pe ăsta, parcă are mai multe celule moarte. Uau, da ce frumos miroase măi, mami! Şi ce moale este! După ce termină, se clăteşte şi spune plină de mândrie. Măi, mami, dar m-au exfoliat buburuzele astea că nu mai am nicio celulă moartă! Pot să mă dau şi mâine? Nu, iubita mea, exfolierea se face o dată sau de două ori pe săptămână. Bine, aştept să mai moară nişte celule. Ah, ba nu, mâine îmbulinez picioruşul celălalt.

 

3 Responses to “Scrub cu …crabi?

 • Iulia (Ivatherm)
  12 ani ago

  Haa!!! chiar ieri seara am cumparat nuci braziliene de la supermarket…de mancat!! 🙂 pentru aportul de magneziu, fosfor, seleniu, acid folic, calciu si potasiu, mai ales seleniu. Au acizi grasi (ca cel linoleic) pe care organismul nu-i poate sintetiza in mod natural si trebuie adusi din alimentatie. O sursa foarte importanta de energie si refacere a organismului dupa efort, efort de toate felurile. Arata ca niste alune uriase, very tasty… Poate ne scrii tu mai multe despre ele intr-un post viitor? :)Acum, ca sunt consumatoare, chiar mi-ar placea sa stiu cat mai multe… Mult, mult succes va doresc…si INSPIRATIE, dragi Lilik si Maia!!

 • lilik
  12 ani ago

  Multumesc mult, Iulia. Comentariul tau este primul pe blog, asa ca nu prea imi gasesc cuvintele. Azi dimineata, m-am trezit cu gandul sa ofer un premiu primei persoane care va comenta. Prin urmare, la prima noastra intalnire iti voi aduce premiul si bonus, voi scrie un post despre nucile braziliene.

 • Ce fetita desteapta ai, e mortala :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...