De la Maia amestecate

Nu am mai scris de ceva timp şi asta din cauza faptului că trec printr-o perioadă agitată şi plină de revelaţii. Am o mulţime de idei şi se pare că ordinea din prin cămăruţele creierului meu nu este ca la Maia. Ordine adică. Perfectă. Mergeam ieri dimineaţă spre grădi, ascultam, ca în fiecare dimineaţă, Radio Rock FM, iar eu cântam cu patos Love Bites a lu’ Def Leppard. Maia, din spate, zice… Mami, tu ştii ce cred eu? Cred că sunt foooarte deşteaptă! De ce crezi tu asta? Pentru că în creierul meu sunt mai multe cămăruţe şi în fiecare dintre ele este ceva… într-una sunt ideile mele de experimente, în alta sunt ideile mele pentru picturi … Mi-e sooomn, îţi spun altădată…

Seara ne-am cam certat pentru că eram nervoasă şi în astfel de momente controlul nu mă prea caracterizează, deci nu era vina ei, apoi i-am cerut iertare şi am întrebat-o dacă este supărată pe mine. Mi-a spus … nuuuu, mami, stai liniştită… ştii, în creierul meu sunt nişte cămăruţe, ţi-am zis eu, şi fiecare cămăruţă are o uşă şi pe uşă scrie ceva. E, vezi mami, este o cămăruţă pe care scrie lucruri rele şi dacă îţi dai drumul acolo, vezi toate lucrurile care nu-mi plac sau care mă fac să sufăr. Acolo este şi cearta noastră. Uau, am zis, da’ chiar că eşti deşteaptă. Ce cămăruţe mai sunt acolo? Cămăruţa pe care scrie Familia, în care eşti tu cu mine şi cu tati, cămăruţa pe care scrie Familia lu’ Roti (adică motanul mic) în care sunt doar eu cu Roti şi cu Flynn şi cu Pitic ( adică toate animalele casei), mai e o cămăruţă cu prietenii mei… şi ştii cum ajungi la cămăruţele din creierul meu? Te urci pe un curcubeu. Şi acolo este imaginaţia mea. Şi mami, crede-mă, este foarte frumos acolo. Vezi, dacă te întâlneşti cu un inorog, să te uiţi şi o să vezi că are aripi, în imaginaţia mea este tot ce vreau eu să fie. Şi e foooaaarte frumos.

Mai sus, tabloul pe care l-a pictat pentru taică-su ca dar de ziua lui J

6 Responses to “De la Maia amestecate

 • Cristian
  12 ani ago

  Maia rulz!!!

 • theo
  12 ani ago

  artista, iti zic! si desteapta!

 • lilik
  12 ani ago

  stau sa plesnesc 🙂

 • cleopatra
  12 ani ago

  Mai, dar copilasul tau are o viata minunata in acele camarute! As vrea si eu macar 2 camarute in care sa ma delectez asa cum face ea.Copiii….sunt sinceri.

 • lilik
  12 ani ago

  Te pup, Cleo. Mersi de vizita:)

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...