O noua Julieta

Acum câteva luni, cu ocazia lansării parfumului Not a perfume de la Juliette has a gun, am cunoscut-o Antina, pe sora lui Romano Ricci, creatorul acestui brand. Am povestit atunci despre parfumuri, copilăria celor doi în casa străbunicii, creatoarea de modă Nina Ricci, și ce a însemnat asta pentru ei, am vorbit despre copii, despre cum Maia face review-uri cosmeticelor, despre cât de greu este să porți un nume ca al lor. Mi-a dat cartea de vizită și mi-a spus să trec pe la ea dacă ajung la Paris, să o sun și aranjează o întâlnire cu fratele ei, mergem și bem o cafea într-un loc frumos din Paris. Am ajuns la Paris de atunci, dar nu am avut curaj să o sun, recunosc, în schimb, din acea clipă mi-am dorit să-l cunosc pe fratele ei, Romano și să îi iau un interviu. Iar atunci când îți dorești ceva cu ardoare, se întâmplă 🙂

Joia trecută, la evenimentul de lansare a noului parfum Juliette has a gun, Romantina, m-am simțit așa cum nu m-am mai simțit de multă vreme la un eveniment, iar asta se datorează oamenilor care au fost acolo, începând chiar cu Romano. Cu alura lui de cuceritor, privirea pătrunzătoare care m-a făcut să uit ce vroiam să-l întreb, pălăria parcă desprinsă din filmele cu detectivi ale anilor 50, aura sa de pirat blestemat și seducător și… Julieta. Eroina shakespeariană pe care Romano a adus-o în vremurile noastre,  i-a pus un pistol în mână și a aruncat-o în lumea machistă care ne înconjoară.

 În fiecare din noi există o Julietă, iar Romano a reușit să ne facă să descoperim și să acceptăm toate Julietele din noi și din celelalte femei din jurul nostru. Ne-a adunat pe toate în același loc, într-o seară specială, într-un loc special, restaurantul Market 8, și ne-a pus față în față cu noi, iar nouă ne-a plăcut până în cea mai ascunsă fibră a corpului, sunt sigură. Asta s-a simțit în aer toată seara.

 

 

Pe Julieta am regăsit-o în toate fetele invitate la eveniment. Julieta, romantică și ingenuă ca Ramona, delicată și puternică precum Daniela M., neliniștită și frumoasă, in&out, ca Olivia, tăcută sau extrem de vorbăreață ca Lavinia, provocatoare și misterioasă ca miss Cristina, iubită, prietenă sau mamă ca noi toate.

 

foto: Romeo și Julietele lui  adică Daniela Mihalcea- Glamour și Prevention; Lavinia Gogu- Elle, Ramona Barbu-Look, Raluca Bling-InStyle.

 

 

Și niciuna dintre noi nu este doar Romantina, câteodată poate fi Lady Vengeance sau Citizen Queen. Poate fi nedefinită și misterioasă ca Not a perfume sau extrem de senzuală și insinuantă ca Midnight Oud. Poate fi cine vrea ea să fie!

foto: Cristina Sima și, după spusele lui Romano, Lady Vengeance 🙂

 

 

 

 

Trebuie să recunosc că am început acest text vineri dimineață, după evenimentul organizat de Beautik și Stardust, agenția de evenimente a Cristinei Sima, dar am fost împiedicată să-l termin de diverse chestii. Astăzi, după ce am citit cuvintele Ramonei, mi-am dat seama că am simțit exact la fel ca și ea această seară minunată, și iată textul.

Thank you, girls! A fost o seară senzațională!

 

7 Responses to “O noua Julieta

 • Lili, ce frumoooooos! Biiiig love!
  P.S. Cum sa te cuprind eu intr-un cuvant cand tu esti o carte intreaga?

 • lilik
  11 ani ago

  Multumesc mult!
  PS. Cum te pricepi tu mai bine 🙂

 • Lavinia
  11 ani ago

  Lili, l-ai descris tare frumos!!! Ca pe fiecare dintre noi de altfel 🙂 Pupici!

 • ce frumos trebuie sa fi fost!:) PS: ce note are parfumul?

 • lilik
  11 ani ago

  Trandafirul este florea preferată a lui Romano și apare în toate creațiile lui. Notele florale, iasomie, flori de portocal, iris și trandafiri, se îmbină cu note de osmanthus și patciuli, pentru care recunosc că am o slăbiciune. La prima încercare, mi s-a părut că nu se potrivește pe pielea mea și s-a volatilizat destul de repede, dar a doua oară, s-a păstrat pe piele, delicat și insinuant, până spre seară. Iar în păr, l-am simțit și a doua zi de dimineață.

 • lilik
  11 ani ago

  Multumesc, Lavinia 🙂

 • lilik
  11 ani ago

  Am uitat din nou de pret 🙂 Romantina costă 399 lei la 50 ml. și se găsește exclusiv la Beautik Haute Parfumerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...