Sunt o Divă Digitală… mă rog, semiDivă :)

Aseară, la Clubul Biavati, în Floreasca, a avut loc Gala Premiilor Digital Divas by Avon, un eveniment în cadrul căruia au fost premiate cele mai bune prezențe feminine din mediul on-line. Au fost 10 categorii, iar la Best Beauty Blog, am primit, cu mare suprindere, premiul 2 🙂

DigitalDivas

Și ca să nu ne supărăm că n-am luat locul 1, Cornel Ilie de la Vunk a mai dat un premiul ocupantelor locului 2, un tricou imprimat cu un mesaj încurajator, ca să-i spun așa … Așa, și? Oricum sunt o Divă!... chestie care, fără supărare, dar chiar o știam 🙂 Nu știu ce ziceți voi, dar mie mi s-a părut o idee foarte drăguță.

Să revenim la premiul neașteptat. Toată treaba asta cu Digital Divas a fost o mare supriză pentru mine. Nu știam de existența acestui eveniment, prin urmare, atunci când am primit mail-ul în care eram anunțată că blogul meu este nominalizat la categoria Best Beauty Blog, am fost foarte suprinsă. Nu m-am mai gândit la asta deloc în perioada de jurizare, am fost la Sofia, m-am ocupat de yoga pentru copii, numai la Digital Divas nu m-am gândit. Când am primit mail-ul în care mi se cerea să confirm prezența la Gală, am stat puțin pe gânduri. Sincer, nu prea mă atrăgea ideea să merg, dar până la urmă, am decis că din când în când, puțină mondenitate nu strică, și am confirmat.

Supriza cea mare a venit atunci când Bianca Poptean, Beauty Director In-Style, fata frumoasă și luminoasă care a înmânat premiile, a anunțat foarte frumos și emoționant, blogul lilik.ro ca fiind câștigătorul premiului 2. Fii-mea nu-și mai încăpea în piele de bucurie, a fost însă, ușor dezamăgită că n-am luat premiul 1, dar s-a bucurat așa cum nu mi-am putut imagina că se poate bucura și emoționa că mami a luat premiu 🙂

Așa cum am spus și aseară, sunt în continuare surprinsă, dar vreau să mulțumesc celor care au făcut din acest blog ceea ce este acum, adică vouă, cititorilor mei. Poate mai timizi decât alții pentru că nu comentați prea des, dar știu că sunteți acolo, vă simt și de câte ori mi-a trecut prin cap să renunț, mi-am amintit de Raluca, Ioana, Ramona, Olivia, Dana, Theo, Ștefania, Felicia, Zuza, Jules, Cristinele și Andreele cele multe care mă citesc, mi-am amintit de băieții care citesc și din când în când, își fac curaj și comentează. Mersi cititorilor mei de top, John și Dinu 🙂 Vă simt mereu energia, a tuturor, și vă mulțumesc din adâncul sufletului.

Dar, trebuie să spun ce mi-a plăcut poate, mai mult decât câștigarea acestui premiu.

Ioana Dumitrache, câștigătoarea premiului 3 la Digital Divas, una dintre câștigătoarele de anul trecut de la Școala de Beauty Blogging L’Oreal, dar și una dintre cititoarele mele fidele, mi-a spus la poza de grup, pe scenă, atunci când am felicitat-o … am învățat și de la tine 🙂 Poate asta a contat mai mult decât premiul în sine, m-am emoționat foarte tare când mi-a spus asta, nu știu dacă a văzut, dar Ioana, da, m-ai emoționat foarte tare.

Au mai fost 2 momente care mi-au bucurat inima și care au întregit bucuria, două scurte schimburi de replici, cu 2 fete deștepte și frumoase și puternice și sexy și pline de energie bună, B. și L. Mulțumesc mult, my 2 real beauty girls! Nu cred că trebuie să dau numele întreg, vă știți voi!

Mulțumesc foarte mult celor care au nominalizat blogul, celor care au stat că citească articolele mele și m-au ales printre câștigători, și cititorilor mei.

Felicitări, Dana Sota pentru Premiul Best Beauty Blog! Felicitări Noema! Felicitări tuturor premianților!

Ah, am uitat să felicit 2 fete foarte mișto, care au luat premiu aseară. Fetelor, abia aștept să bem șampania aia! Felicitări!

Enjoy your week-end!

 

19 Responses to “Sunt o Divă Digitală… mă rog, semiDivă :)

 • Uite, cu vestea asta, mi-a trecut si supararea pe cei de la Digital Divas ca nu au luat in considerare si blogul meu de beauty (prezent in online de 3 ani, de altfel). :))
  Ma bucur mult de tot pentru tine, si n-o spun de dragul de a o spune, chiar meritai!

  Va trimit virtual doua coronite de flori (tie si lui Maia, cele doua dive premiante!)

 • Lili, sunt tare tare tare mandra de tine! Si zau daca pricep surpriza ta. Meriti toate laudele , toate aplauzele, toate premiile, toate likeurile si toate geloziile (regret, dar vin la pachet!) pe care le-ai primit si chiar mai multe! Abia astept sa te revad! Te imbratisez cu toata dragostea din lume!

 • Felicitari! Esti o Diva Digitala pe care o citesc mereu cu drag.

 • lilik
  10 ani ago

  Lioara, mulțumesc tare mult.
  Am fost surprinsă de nominalizare și apoi de premiu pentru că … lasă, că-ți spun la cafeaua aia despre care vorbeam la Gală:) Dintre toate cele enumerate de tine, cel mai bine sunt obișnuită cu geloziile, de astea am avut, am și o să am parte tot timpul. Și pe astea știu să le gestionez 🙂 Cu celelalte mi-e mai greu. Sunt cam modestă, vorba lui Noemi 🙂
  Abia aștept și eu să ne revedem și să-ți întorc îmbrățișarea!
  PS: Ai fost superbă la Gală!

 • lilik
  10 ani ago

  Mulțumesc mult, Roxana!
  Felicitări și ție pentru Diva ta Digitală!

 • Felicitari! Chiar meritai un premiu, chiar daca eu mi-as fi dorit sa fie I.

 • lilik
  10 ani ago

  Mulțumesc, Dara!
  N-am înțeles însă dacă ți-ai fi dorit ca premiul primit să fie I adică 1 sau dacă ți-ai fi dorit ca premiul să fie câștigat de I. 🙂

 • Da, ai dreptate, nu m-am exprimat chiar bine. Mi-as fi dorit, la fel ca fata ta, 🙂 sa iei premiul I(intai). 🙂

 • lilik
  10 ani ago

  Katynel, draga mea,
  îți înțeleg supărarea, dar oamenii chiar și-au cerut scuze la decernarea premiilor pentru că au descoperit multe alte bloguri după ce au făcut nominalizările. Au recunoscut că au scăpat câteva bloguri bune și le pare rău, și au promis că data viitoare nu se va mai întâmpla 🙂
  Primim cu mare drag coronițele și vorbele tale frumoase, spuse din suflet. Iartă-mă că am întârziat cu răspunsul.
  te îmbrățișez cu mare drag

 • Ramona
  10 ani ago

  Lilik e o diva, Lilik e o diva, tanananana… 🙂

 • Felicitari. La tine si Ioana m-am bucurat 🙂

 • Lili felicitariii! Sper ca le primesti si mai tarziu nitzel.. Ce vrei, distanta asta si pana vine informatia pe teva.. Te pup!

 • Cu o mica intarziere apar. Unii cititori fideli strabat cu ochii in alta ordine postarile lilik.ro, uneori. Sa fie cu coronita, la anul, sa fie Maia the happiest! Felicitari, divas! :*

 • lilik
  10 ani ago

  Abia acu’ ai aflat, Ramona!? 🙂

 • lilik
  10 ani ago

  Mulțumesc! Dar așa cum spuneam… nu mă așteptam nici la nominalizare, nici la vreun premiu, prin urmare, faptul că am primit un premiu este foarte tare!

 • lilik
  10 ani ago

  Mulțumesc, Cristina! Mă bucur să știu că sunt persoane care s-au bucurat 🙂 te pup

 • lilik
  10 ani ago

  Sandra, te pup și-ți mulțumesc! Mă emoționez de fiecare dată când citesc comentariile tale!

 • lilik
  10 ani ago

  Doamnă, așa a vorbit despre tine Maia după întâlnirea memorabilă, îți mulțumesc mult, Olivia! Maia a fost foarte, foarte, foarte emoționată la Gală. Ne-am pregătit cu orele, mai mult ea :), și când i-am spus că s-ar putea să nu primesc niciun premiu, a fost foarte dezamăgită. Iar când l-am primit, era toată numai zâmbet și topită toată. M-m simțit mândră că am făcut-o să fie mândră și fericită 🙂

 • bianca
  10 ani ago

  Felicitari, Lili!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...