Cum mă ajută Maia la documentare

Se știe deja că Maia este fan tutoriale de machiaj, am spus-o și aici, și probabil că o s-o mai spun. În fiecare seară, își ia laptop-ul în brațe și se pune pe vizionat. Aseară, a făcut același lucru și mi-a dezvăluit care „fată cu machiaje” de pe Youtube este cea mai tare 🙂

Înainte de a vă spune cine-i fata asta, tre să vă spun cum fii-mea, pentru care navigarea pe internet este la degetul mic, a ajuns pe niște site-uri foooarte interesante din cauza cărora am decis, împreună cu tatăl ei, să instalăm pe toate calculatoarele din casă un parental advisory sau cum s-o chema. Ca să înțelegeți despre ce era vorba, vă spun doar că le putem încadra tot la categoria tutoriale, doar că locul de desfășurare era puțin altul :0

Deci, să revenim…

… aseară, cu youtube-ul deschis, Maia mi-a dezvăluit că Michelle Phan este „cea mai tare fată cu machiaje” de pe internet 🙂 Am întrebat-o de ce și mi-a zis ușor indignată că eu nu m-am prins de ce, … păi, măi, mami, nu vezi ce frumos machiază? Vorbește frumos, chiar dacă eu nu înțeleg tot, are o muzică frumoasă, are scrisuri, nu știu eu prea bine ce scrie, dar scrisurile sunt frumoase, și ne arată cum să ne machiem ca Barbie, ca Lady Gaga, ca Albă ca Zăpada, bine, nu e chiar ca Alba, da’ arată frumos. Și chiar dacă nu înțeleg tot ce zice, înțeleg ce face 🙂

Ei, zic eu în gândul meu, mare șmecherie și Michelle Phan asta, o fată cu machiaje, de unde să știe fii-mea că e cea mai tare? Mă pun pe googălit și ce aflu?

Michelle Phan are 25 de ani, părinții ei sunt vietnamezi, trăiește în Statele Unite și este make-up artist. În 2006, s-a înscris pe Youtube și de atunci a creat peste 180 de filmulețe. În februarie 2012, filmulețele ei au avut peste 530 de milioane de vizionări. Canalul său Youtube are, țineți-vă bine, 1.800.000 de abonați. Michelle Phan este pe primul loc în topul femeilor cu cele mai multe abonări pe Youtube. Filmulețele sale sunt apreciate pentru că au instrucțiunile pe voice-over, sunt ilustrate muzical și au texte subtitrate. Să nu vă închipuiți că are o echipă de televiziune în spate, toate filmulețele sunt create exclusiv pe MacBook-ul ei Pro cu iMovie. Printre cele mai populare tutoriale lansate pe canalul său sunt Romantic Valentine Look, Brighter Larger Looking Eyes, Makeup for Glasses și Mysterious Masquerade Look. Tutorialul în care reinterpretează machiajul Poker Face al lui Lady Gaga a adunat peste 32.000.000 de vizionări!!! Numai Maia cred că l-a văzut de 20 de ori, la fel ca și pe cel numit Lady Gaga Bad Romance Look, care a avut 29.000.000 de vizionări.

Michelle a creat o linie de bijuterii împreună cu Glamhouse.com, Ever Eden, dar și un brand de îngrijire cosmetică IQQU, dar se pare că în prezent nu-i mai aparține.

Phan a atras atenția revistelor și a apărut chiar și în Forbes, iar din 2010 reprezintă Lancome SUA, pe partea on-line.

Iată și tutorialul preferat de Maia 🙂

De când mi-a arătat-o Maia pe această domnișoară, i-am adăugat site-ul în reader, mă uit la diverse tutoriale de-ale ei, chiar dacă în general, nu prea mă machiez. Nu sunt simple tutoriale video, ci sunt mai mult de-atât. Sunt filmulețe în care ea spune povești. Temele sunt foarte bine alese, filmele au atmosferă, sunt foarte bine filmate și montate, sunt gândite extrem de riguros. Mă alătur Maiei și spun că Michelle Phan este „cea mai tare fată cu machiaje de pe internet”.

featured image

5 Responses to “Cum mă ajută Maia la documentare

 • Hai ca vrand-nevrand m-am uitat si eu la M.Phan (pe furis,ce-i drept-ca masura de siguranta-sa nu devina si Sasha dependenta de tutoriale de makeup).Stii parerea mea despre cum si ce scrii.Felicitari!

 • Hai ca, vrand-nevrand, m-am uitat si eu la M.Phan (pe furis,ce-i drept-ca masura de siguranta-sa nu devina si Sasha dependenta de tutoriale de makeup).Stii parerea mea despre cum si ce scrii.Felicitari!

 • Uitasem sa pun niste virgule…:)

 • deedee
  9 ani ago

  mie imi place foarte mult si bubzbeauty 🙂

 • lilik
  9 ani ago

  M-ai facut curioasa si am cautat-o pe Bubzbeauty:) este simpatica fata si am vazut ca face si multe alte chestii interesante. Mersi pentru pont 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...