Tre să-mi iau și eu din ăsta, am vârfurile despicate

featured image

Aseară, într-o pauză publicitară de la Românii au talent, apare Liv Tyler, mare cât tot LCD-ul, iar Maia lasă câinele și zice plină de admirație. Uau, ce fată frumoasă! Liv începe să ne spună cum părul ei este maltratat zilnic și cum a căutat ea șampoane care să o ajute să-l îngrijească, dar n-a găsit nimic. Fii-mea se apropie de canapea și se așează confortabil, dar extrem de atentă. Liv își privește amărâtă vârfurile despicate ale firelor de păr și oftează. Fii-mea repetă exact gestul și oftează și ea. Liv zice că acum a găsit ce căuta, adică gama perfectă de îngrijire pentru părul degradat, iar fii-mea zice încet, doar pentru ea… tre să-mi iau și eu din ăsta, privind insistent vârfurile. Mă uit la ea și o întreb ce-a zis. Ea zice foarte convingătoare, mami, așa este, am vârfurile despicate, tu nu vezi, și nu mai vreau să le tund. Tre să-mi iau din ăsta, cum îi zice.

Apoi mă întreabă curioasă, mami, n-ai primit din ăsta, pentru că în mod evident, la noi asta e prima întrebare, abia apoi mă trimite la magazin. Zic, nu, n-am primit, că nu primesc tot ce apare pe piață, trebuie să mergem să-l cumpărăm, dar nu cred că este pentru copii. Ei, măi mami, dar de ce să nu fie, și eu am păr, și ea are păr, deci, e bun:)

Am lăsat-o-n coadă de pește pentru că era 12 noaptea și argumentele erau pierdute prin creierul meu adormit.

 

2 Responses to “Tre să-mi iau și eu din ăsta, am vârfurile despicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...