Despre frumusețe pur și simplu cu Vera Drăgoi

Când mi-a venit ideea acestor filmulețe, Vera Drăgoi a fost printre primii oameni care mi-au venit în minte și asta pentru că simt că a ajuns în punctul în care înțelege cu adevărat ce înseamnă frumusețea.

A fost o perioadă în viața mea când dacă auzeam pe cineva spunând … cartea X mi-a schimbat viața … strâmbam din nas și dădeam ochii peste cap. Și asta se întâmpla în ciuda faptului că până pe la 25 de ani au fost cărți care m-au schimbat într-un fel sau altul, cărți care m-au marcat într-un fel sau altul, cărți pe care le păstrez în biblioteca familiei cu sfințenie. Apoi, m-am rătăcit printre tot felul de evenimente, oameni și locuri, și am pierdut calea asta care duce spre adevăr. Am regăsit-o de curând, iar una dintre cărțile care m-a pus din nou pe calea mea a fost Camino, cartea scrisă de Vera.

Vera1

Ea este Vera cea adevărată, plină de lumină și frumusețe

Curios cum se împletesc drumurile noastre și din când în când, în cele mai neașteptate momente, dar potrivite perfect, apar din norii cenușii care ne înconjoară astfel de oameni care și-au regăsit calea, care știu că doar în inima ta se află răspunsul și care te ajută cu zâmbetul pe buze să ajungi la el.

Despre Vera am mai scris și aici. Vera nu mai este corporatista de succes pe care am cunoscut-o acum 15 ani, ci este proprietara unui hostel în București, cel în care am și filmat, un loc în care atmosfera veselă de vacanță este prezentă tot timpul, și călătorește în lume, peste tot pe unde îi spune inima. Nu știi niciodată unde se află, iar dacă intri în albumele ei de pe Facebook, mai că-ți vine să-ți dai demisia pe loc. Ceea ce, în funcție de caz, n-ar fi un lucru chiar așa de rău.

Frumusețea se vede în ochii noștri, așa cum spune ea în filmulețul de mai jos, iar eu o cred pe cuvânt. Uitați-vă la privirea ei!

vera dragoi vimeo from Liliana Ionescu on Vimeo.

4 Responses to “Despre frumusețe pur și simplu cu Vera Drăgoi

 • Bianca
  10 ani ago

  Este extraordinara ideea ta cu filmuletele…cand drumurile noastre par ca nu mai duc nicaieri, avem nevoie sa vedem/auzim astfel de oameni atat de pozitivi care pot fi adevarati „ghizi” pentru unii dintre noi..avem nevoie sa vedem si altceva in afara de stiri violente, can can-uri…prostii… In seara asta m-am uitat minute in sir cum ningea…cat de frumos :)!!! Ori iarna nu inseamna doar nervi in trafic, mocirla… Poate parea banal ce zic, insa cati oare se mai opresc sa observe astfel de lucruri?

 • Bianca
  10 ani ago

  ..daca nu imi apare comentariul inseamna ca iar sunt in SPAM? 🙁

 • lilik
  10 ani ago

  Of, Bianca! Din păcate, ai dreptate. Dar chiar dacă este greu câteodată pentru cei care văd toată frumusețea să îi facă și pe ceilalți să vadă, la finalul zilei, vorba americanului, merită 🙂 Mulțumesc tare că ai venit cu noi!

 • lilik
  10 ani ago

  Da, nu știu de ce, dar unele comentarii intră în spam 🙁 Verific din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...