Magia unui parfum: La vie est belle de la Lancome

Evenimentul de lansare al parfumului La vie est belle, noul parfum feminin de la Lancôme, a avut loc în prezenţa a peste 300 de personalitaţi internaţionale, pe data de 2 mai 2012, în sudul Franţei, la câţiva kilometri de Monaco, la prestigioasa Villa Ephrussi de Rothschild.

7pm: 

Mașinile încep să apară în faţa intrării, iar primii oaspeți pătrund în celebra vilă. O structură impresionantă susţine un candelabru de cristal. În spatele acestuia, alte candelabre străjuiesc aleea şi o învăluie într-o lumină caldă. Din spatele copacilor, se aud voci feminine care pronunță La vie est belle în engleză, italiană, spaniolă, germană, chineză, arabă, japoneză, rusă … Aleea continuă și se decupează incredibil pe fundalul oferit de imensitatea mării, iar în timp ce pășesc, invitații sunt surprinși de aroma parfumului ce se simte de niciunde. În aerul înmiresmat din jurul lor, plutesc parcă suspendate în aer, cutii argintate în care se află ingredientele parfumului. Surpriza însă, abia acum apare. La capătul aleii, atârnat de o structură never-seen-before, se află un candelabru din cristal care picură lacrimi din noul parfum Lancome direct pe încheietura oaspeților rămăși fără cuvinte.

8:30pm:

Toţi oaspeţii se adună lângă structura de cristal asamblată în grădină. Podeaua acoperită de paiete roz sidefat, scaunele Napoleon III cromate pe care se așează invitații, candelabrele imense, ecranele gigant şi oglinzile formează set-up-ul de vis al prezentării parfumului. Cel care dezvăluie întregul concept La vie est belle este nimeni altul decât Youcef Nabi, preşedintele Lancôme. Aplauzele sunt întrerupte brusc de apariția, în ritmurile unei muzici captivante, a 40 de tineri care execută o coregrafie perfectă, gândită în cele mai mici detalii. De undeva dintre ei, apare Julia Roberts, frumoasă și strălucitoare, imaginea parfumului.
După cină, oaspeţii sunt conduşi în grădinile luxuriante ce înconjoară vila. Surprizele nu s-au terminat, însă. Litere gigantice ce formează numele parfumului se aprind una câte una. Muzica se ridică în crescendo. Focurile de artificii aprind cerul în culorile parfumului, roz și argintiu, și luminează golful. În atmosfera caldă se simte magia La vie este belle.

Din păcate, nu am fost prezentă la această lansare grandioasă :), dar filmulețul pe care l-am primit de la Lancome m-a introdus în amosfera evenimentului și m-am gândit că v-ar plăcea să simțiți și voi magia La vie este belle, prin urmare, iată-l mai jos.

 feature image

One Response to “Magia unui parfum: La vie est belle de la Lancome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...